2500 din za SPECIJALISTIČKI PREGLED DOJKE + ULTRAZVUK DOJKE od strane iskusnog specijaliste dr.Maje Škrbić

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2.500 din umesto redovne cene od 5.000 din. za  SPECIJALISTIČKI PREGLED DOJKI + ULTRAZVUK DOJKI  od strane iskusnog specijaliste dr.Maja Škrbić prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije "Dr Stojančić" , Kosovska 7a u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h,  subotom 09-12h
  • Obavezno zakazivanje minimum dan ranije na broj tel. ispisanom na vaučeru,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2020.
2500 din
Cena pre popusta : 5000 din

Ušteda : 2500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 13 kom

PONUDA JE ISTEKLA

2.500 din umesto redovne cene od 5.000 din. za  SPECIJALISTIČKI PREGLED DOJKI + ULTRAZVUK DOJKI  od strane iskusnog specijaliste dr.Maja Škrbić prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije "Dr Stojančić" , Kosovska 7a u Novom Sadu!

Pregled dojki podrazumeva:

1--SPECIJALISTIČKI PREGLED DOJKI

2--Ultrazvuk dojki


   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

     Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.

   Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godišnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.

 Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%!

___________________________

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO "DR STOJANČIĆ"

Kosovska 7a

Novi Sad

___________________________
 

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DR STOJANČIĆ NOVI SAD

Kosovska 7a , 21000 Novi SadПрикажи Ginekološko akušerska ordinacija Ginako на већој мапи


Kosovska 7a, Novi Sad


Dodatne slike : SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO DR STOJANČIĆ NOVI SAD

Komentari kupaca