1500 din. umesto 2600 din. za Deep Relax 60’ masažu u fitnes & spa centru FIT-LIFE

Uslovi prodaje

  •  PONUDA OBUHVATA: 1500 din. umesto 2600 din. za DEEP RELAX MASAŽU  u trajanju od 60 min. u Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6,(iz Danila Kiša desno, pa ponovo desno) Novi Sad
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Radno vreme teretane: od ponedeljka do petka od 08-22 h, sub- ned 12-20h!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 30.03.2020.
1500 din
Cena pre popusta : 2600 din

Ušteda : 1100 din

Popust : 42 %

Preuzeto : 16 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1500 din. umesto 2600 din. za DEEP RELAX MASAŽU  u trajanju od 60 min. u Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6,(iz Danila Kiša desno, pa ponovo desno) Novi Sad

Fit-Life je fitness i wellness centar u Novom Sadu koji pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i pre svega zdravlje. Smešten je u širem centru Novog Sada, na mirnom i ušuškanom Trgu Komenskog 6. Pored teretane i sale za grupne treninge, u sklopu svoje ponude poseduje i SPA centar sa saunom, đakuzijem i masažama.

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. Relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

     Fit-Life tim je tu za vaše zadovoljstvo, dobar izgled, dobro zdravlje i dobro raspoloženje!

 

http://spanovisad.com/

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6, Novi Sad!

Trg Komenskog 6, 21000 Novi SadTrg Komenskog 6, Novi Sad!


Dodatne slike : Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6, Novi Sad!

Komentari kupaca