Jednodnevni izlet u BUDIMPEŠTU 16.02.2020. - nedelja (DAN DRŽAVNOSTI)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS
    za Jednodnevni izlet u BUDIMPEŠTU za 2500 din."GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!
  • BUDIMPEŠTA 16.02.2020.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Polazak iz gradova: Novi Sad
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”
200.00 din

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS
za Jednodnevni izlet u BUDIMPEŠTU za 2500 din."GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!BUDIMPEŠTA

 

16.02.2020. - nedelja (DAN DRŽAVNOSTI)

 

jednodnevni izlet

 

Polazak iz Novog Sada

Budimpešta je glavni grad Mađarske, locirana na obe obale moćnog Dunava koji nezavidno spaja široke bulevare Pešte  i  šarmantna  brda  Budima.  ,,Kraljica  Dunava“  i  ,,Pariz  istočne  Evrope“  su  nadimci  za  ovaj  grad  prepun  raznih arhitektonskih stilova, širokih avenija, prostranih trgova i nezaobilaznih mostova koji spajaju delove grada. Pridružite nam se i uverite se zašto je Budimpešta jedna od najprivlačnijih destinacija za turiste iz čitavog sveta i zašto je 2019. proglašena za najbolju turističku destinaciju.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 01:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 00.45h). Vožnja prema Mađarskoj uz pauze po potrebi i zadržavanje na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Po dolasku u Budimpestu obilazak Trga Heroja, dvorca Vajdahunyadi i spomenika Anonimusa…nastavak programa i panoramski obilazak čuvenog Andraši bulevara koji je pod zaštitom UNESKO-a, Opera, Bazilika sv.Ištvana, zgrada Parlamenta, Lančani most, panorama Budimske tvrđave i Citadele…Potom pešačka tura u pratnji vodiča do čuvene trgovačko-turističke ulice Vaci…slobodno vreme za individualne aktivnosti. Moguće je  fakultativno krstarenje Dunavom uz pratnju vodiča. U večernjim satima planiran je povratak i oko ponoći dolazak na mesto polaska. Kraj izleta.

 

 

CENA ARANŽMANA: 2.500 din.

                                     

ARANŽMAN OBUHVATA:

–                    Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

–                     Razgledanja i obilaske prema programu,

–                    Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

–                    Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–                    Individualne troškove putnika

–                    Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

–                    Voznja Dunavom -  brodom – 10 eur – placa se vodicu u autobusu

 

 

Napomene:

–                    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

–                    Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava; uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost

–                    Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja

–                    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.

–                    Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave putnika na izlet

–                    Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.

–                    Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

–                    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja organizatora putovanja.

–                    Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24 h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

–                    Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.

–                    U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Organizator jednodnevnog izleta je turistička agencija “Globus turs plus”, Novi Sad, upisana je u registar turizma BTP 12/2017.

____________________________________
#
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru p ošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca