BANJA LUKA –KRUPA NA VRBASU – JAJCE (04.04.2020.-05.04.2020.) 2 dana – 1 noćenje

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za 45 EUR -BANJA LUKA –KRUPA NA VRBASU – JAJCE -(04.04.2020.-05.04.2020.)- 2 dana – 1 noćenja-Polazak iz Novog Sada  u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polazak iz Novog Sada,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svih  7 dana u nedelji  i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
100 din
Cena pre popusta : 200 din

Ušteda : 100 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 7 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 

 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS

za Jednodnevni izlet u BANJA LUKA –KRUPA NA VRBASU – JAJCE za 45 EVRA "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!


BANJA LUKA –KRUPA NA VRBASU – JAJCE

(04.04.2020.-05.04.2020.)

2 dana – 1 nocenja

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, SUBOTA     04.04.2020.        NOVI SAD – BANJA LUKA

Polazak iz Novog Sada u 05:00h sa parkinga kod lokomotive na stanici. Vožnja ka Bosni i Hercegovini. Dolazak u Banja Luku. Razgledanje i upoznavanje grada: Kastel, Krivi sat, Banski dvor, Hram Hrista Spasitelja, Ferhadija, Safikadin grob, Gospodska ulica... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel, posle 14h. Slobodno vreme. Noćenje

2. DAN, NEDELJA- 05.04.2020.  BANJA LUKA – KRUPA NA VRBASU –JAJCE –NOVI SAD

Doručak. Odlazak na izlete Krupa na Vrbasu i Jajce.. Prvo mesto na izletu koje se posećuje je Krupa na Vrbasu. Krupa na Vrbasu se nalazi na oko 25 km južno od Banja Luke. Smeštena je na mestu gde Vrbas napušta kanjon i ulazi u Krupsko polje, a sa njegove leve strane se uliva reka Krupa. Mesto sa izuzetnim prirodnim i kulturnim vrednostima kao što su slapovi, mlinovi i izvori Krupe. Put dalje vodi ka gradu Jajce koji se nalazi na ušću reke Plive u Vrbas. Jajce postaje važno istorijsko mesto za vreme II svetskog rata, kada se u njemu održalo Drugo zasedanje AVNOJ-a, 29.11.1943. Na tom zasedanju su donešene važne odluke kojima je utemeljena buduća socijalistička Jugoslavija. U spomen tog događaja SFRJ je slavila Dan republike kao svoj najveći praznik. Zbog mnogih spomenika grad nosi naziv - Jajce grad muzej. Posete muzeju AVNOJ-a. Odlazak do čuvenog vodopada, simbola ovog grada. Ovo je jedini vodopad u svetu koji se nalazi u centru grada i to ga čini specifičnim i jedinstvenim. Spada u 12 najlepših vodopada u svetu. U popodnevnim časovima povratak u Novi Sad. Dolazak u Novi sad ukasnim  vecernjim casovima

 

CENA ARANZMANA:  45 EUR

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

•prevoz autobusom turističke klase udobnosti na navedenoj relaciji /

•smeštaj u hotelu 3*  u Banjaluci (po lokalnoj kategorizaciji u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)

•razgledanje Banja Luke u pratnji vodiča

•usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

•troškove ogranizacije putovanja

 

ARANZMAN NE OBUHVATA:

•Izlet sa lokalnim vodicem na Krupu na Vrbasu i Jajce – cena 10 eur po osobi (placa se vodicu u autobusu,u cenu spadaju ulaznice za muzej AVNOJA u Jajcu )

•individualne troškove – nepomenute uslugeDOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca