PEČUJ- jednodnevni izlet 15.02.2020. - subota (DAN DRŽAVNOSTI) -- Polazak iz Novog Sada

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za putovanjePEČUJ za 1990 din. -- u organizaciji agencije"GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termini putovanja: 15.02.2020.
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Obavezna rezervacija mesta unapred odmah po dobijanju vaučera na tel: 021/3823 107, 061 684 6718, ili na mail  nsglobustours@gmail.com
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 6 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za putovanjePEČUJ za 1990 din. -- u organizaciji agencije"GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!


PEČUJ

 

15.02.2020. - subota (DAN DRŽAVNOSTI)

 

jednodnevni izlet

 

Polazak iz Novog Sada

Pečuj - mađarski grad kulture na jugozapadu države i sedište Baranjske županije nalazi se u brdovitom delu države sa mediteranskom klimom. Brojni su spomenici iz duge i burne istorije od praistorije do savremenog doba. Smenjivali su se i ovde ostajali Kelti, Rimljani, Avari, Sloveni, Mađari, Turci, Nemci, Jevreji.  Najvrednije i najpoznatije su praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, katedrala, biskupska palata, nacionalno pozorište, sinagoga, pečujski univerzitet.  Za mnoge Pečuj je najpoznatiji po Žolnai porculanu i keramici. Vino se ovde proizvodi skoro 2000 godina a najpoznatiji prehrambeni proizvod je pečujsko pivo jake gorčine. Nezaobilazni su i ostali specijaliteti mađarske kuhinje kao što su Sekelj gulaš, paprikaš, kolenica, langoš, doboš torta, ringo janči, kurtoš kolač koje nemoj propustiti da probate...

 

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 06:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 5.45h). Vožnja preko Sombora do graničnog prelaza Bački Breg sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Pečuj. Razgledanje gradskih znamenitosti i upoznavanje grada uz pratnju vodiča, centralnim delom grada: Trg Košut Lajoša (Sinagoga, gradska kuća), fontana Žolnai, crkva Milosrdne braće, Kraljeva ulica, Narodno pozorište, hotel Palatinus, Trg Sečenji (džamija, spomenik Sibinjanin Janku, spomenik Sv.Trojstvu), Trg Dom (bazilika, biskupija, spomenik Francu Listu), ulica katanaca…Slobodno vreme za uživanje u gradu. Shopping u tržnom centru “ARKAD”. Polazak iz Pečuja je planiran oko 18h. Dolazak na mesto polaska pre ponoći. Kraj izleta.

 

CENA ARANŽMANA: 1.990 din.

                                     

ARANŽMAN OBUHVATA:

–                    Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

–                     Razgledanja i obilaske prema programu,

–                    Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

–                    Troškove organizacije putovanja.

 

 

 

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–                    Individualne troškove putnika

–                    Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

Napomene:

–                    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

–                    Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava; uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost

–                    Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja

–                    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.

–                    Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave putnika na izlet

–                    Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.

–                    Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

–                    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja organizatora putovanja.

–                    Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24 h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

–                    Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.

–                    U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Organizator jednodnevnog izleta je turistička agencija “GLOBUS TURS PLUS”, Novi Sad, upisana je u registar turizma BTP 12/2017.


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca