SARAJEVO – JEDNODNEVNI IZLET - 27.06.2020. Polazak iz Novog Sada, Rume, Šapca i Loznice

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman turističke agencije “Globus Tours”Dunavska 13, Novi Sad za putovanje u SARAJEVO – JEDNODNEVNI IZLET za 2300 din.!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termini putovanja: 27.06.2020.
  • Polazak iz Novog Sada, Rume, Šapca i Loznice
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 24 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman turističke agencije “Globus Tours”Dunavska 13, Novi Sad za putovanje u SARAJEVO – JEDNODNEVNI IZLET za 2300 din.!


SARAJEVO

27.06.2020. - subota

jednodnevni izlet

Polasci iz Novog Sada, Rume, Šapca i Loznice


Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i trgovački centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija Sarajevo je važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Druge kulturne institucije uključuju Sarajevski kulturni centar, Sarajevsku biblioteku, Umetničku galeriju BIH i Bošnjački institut. Grad na obalama reke Miljacke opasan planinama Jahorina, Trebević, Igman i Bjelašnica bio je večita inspiracija mnogobrojnim umetnicima koji potiču baš iz ovog grada. U Sarajevu ćete zaboraviti na brz tempo života i svakodnevicu uz kafu iz fildžana sa rahatlukom, baklave, tulumbe, sarajevske pite ispod sača, čuvene ćevape i još koješta...

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 00:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 23.45h). Vožnja  preko Rume, Šapca, Loznice, Zvornika, Romanije do Sarajeva sa usputnim pauzama po potrebi grupe I radi graničnih formalnosti. Dolazak u Sarajevo I obilazak centra grada: mostovi Miljacke, Inat kuća, gradska većnica, trg Sebilj, baščaršijska džamija, srpska pravoslavna crkva, večna vatra...  Slobodno vreme i predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. U dogovoreno vreme polazak za fakultativni obilazak vrela Bosne. Polazak za Novi Sad i dolazak u kasnim večernjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA: 2.300 din.

                                     

ARANŽMAN OBUHVATA:

–                    Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

–                     Razgledanja i obilaske prema programu,

–                    Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

–                    Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–                    Individualne troškove putnika

–                    Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

–                    Fakultativni obilazak vrela Bosne – 5 eur, plaća se vodiču u autobusu

 

 

 

Napomene:

–                    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

–                    Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava; uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost

–                    Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja

–                    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.

–                    Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave putnika na izlet

–                    Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.

–                    Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

–                    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja organizatora putovanja.

–                    Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24 h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

–                    Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.

–                    U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Organizator jednodnevnog izleta je turistička agencija “GLOBUS TURS PLUS”, Novi Sad, upisana je u registar turizma BTP 12/2017.

 


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca