Segedin - Jednodnevni izlet 17.02.2020. - ponedeljak (DAN DRŽAVNOSTI)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet u SEGEDIN za 1.190 din. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termini Polazaka: 17.02.2020. - ponedeljak (DAN DRŽAVNOSTI)
  • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na broj telefona ispisan na vaučeru,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima organizatora putovanja GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
200.00 din

Preuzeto : 5 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet u SEGEDIN za 1.190 din. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!


SEGEDIN

 

17.02.2020. - ponedeljak (DAN DRŽAVNOSTI)

 

jednodnevni izlet

 

Polazak iz Novog Sada

 

SEGEDIN - Grad Sunca i vode – kako se najčešće naziva ovaj grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope. Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode. Nekada uglavnom znan kao čuvar mađarske tradicije i prepoznatljivih brendova, poslednjih decenija se razvio u pravi turistički raj. Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju. Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti... Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare. U čardama kojih ima svuda možete uživati u najraznovrsnijim specijalitetima mađarske kuhinje kao i u čuvenim mađarskim vinima.

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 07:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 6.45h). Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak do tržnog centra Arkad odakle se krece u razgledanje grada sa vodicem...SinagogaSečenji trg sa gradskom kućom – trg Klauzaltrg Dugonjić sa muzičkom fontanom – trg Dom sa Zavetnom crkvom i Srpskom pravoslavnom crkvom sv. Nikole...slobodno vreme za individualne aktivnosti i shopping u TC “Arkad” odakle će biti povratak za Srbiju...U kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 1.190 din.

                                     

ARANŽMAN OBUHVATA:

–                    Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

–                     Razgledanja i obilaske prema programu,

–                    Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

–                    Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–                    Individualne troškove putnika

–                    međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

 

Napomene:

–                    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

–                    Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava; uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost

–                    Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja

–                    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.

–                    Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave putnika na izlet

–                    Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.

–                    Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

–                    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja organizatora putovanja.

–                    Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24 h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

–                    Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.

–                    U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Organizator jednodnevnog izleta je turistička agencija “GLOBUS TURS PLUS”, Novi Sad, upisana je u registar turizma BTP 12/2017.


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca