TEMIŠVAR -Jednodnevni izlet 17.02.2020. - ponedeljak (DAN DRŽAVNOSTI)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman od 1190 din. za jednodnevni izlet  u  TEMIŠVAR u organizaciji turističke agencije "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termini putovanja: 17.02.2020.
  • Polazak iz Novog  Sada i Zrenjanina 
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
200.00 din

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman od 1190 din. za jednodnevni izlet u TEMIŠVAR  u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS Dunavska 13, Novi Sad

 


TEMIŠVAR

 

17.02.2020. - ponedeljak (DAN DRŽAVNOSTI)

 

jednodnevni izlet

 

Polazak iz Novog Sada i Zrenjanina

TEMIŠVAR je najveći je grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Temišvar je četvrti grad po veličini u Rumuniji i poznat je kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveći kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji. Najviše srpskog življa okupljeno je upravo u Temišvaru, gde inače postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. Grad se naziva i „Mali Beč“, jer je grad veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča. Proglašen je za grad kulture 2016.godine. Tri prelepo uređena gradska trga i šetnja pored reke Begej ili boravak u nekom od obližnjih čuvenih parkova (Gradski park, park ruža, dečiji park, botanička bašta...) će svakako upotpuniti Vaš jednodnevni boravak u ovom gradu.

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 06:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 5.45h). Vožnja preko Zrenjanina do graničnog prelaza Srpska Crnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Temišvar (Timişoara). Razgledanje grada: odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Trg slobode , kip Device Marije i bista Decebala.  Trg pobede, na kojem se nalazi zgrada nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice koja doji Romula i Rema te reprezentativna zdanja secesije. Slobodno vreme za individualnu šetnju, poseta tržnom centru “Jullius Mall” i u kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 1.190 din.

                                     

ARANŽMAN OBUHVATA:

–                    Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

–                     Razgledanja i obilaske prema programu,

–                    Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

–                    Troškove organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

–                    Individualne troškove putnika

–                    međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

 

Napomene:

–                    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja;

–                    Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava; uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost

–                    Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja

–                    U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.

–                    Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave putnika na izlet

–                    Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.

–                    Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora.

–                    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

–                    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja organizatora putovanja.

–                    Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24 h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

–                    Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.

–                    U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Organizator jednodnevnog izleta je turistička agencija “GLOBUS TURS PLUS”, Novi Sad, upisana je u registar turizma BTP 12/2017.


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca