--Anticelulit program--Pet ručnih anticelulit masaža uz primenu termo pakovanja!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2000 din. umesto redovne cene od 4000 din. za Pet ručnih anticelulit masaža uz primenu termo pakovanja u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09-17h, subotom i nedeljom od 09-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2020.
2000 din
Cena pre popusta : 4000 din

Ušteda : 2000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 2000 din. umesto redovne cene od 4000 din. za Pet ručnih anticelulit masaža uz primenu termo pakovanja u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!

Celulit je masno tkivo koje se skuplja na tačno određenim delovima tela (bedrima, stražnjici, ponekad oko kolena, stomaku). Dugi niz godina stručnjaci iz oblasti medicine bave se istraživanjem kako i zašto celulit nastaje, pored genetskih faktora tu su i hormoni, kao i nekavlitetna ishrana i način života, slabo kretanje i bavljenje sportskim aktivnostima.

Ručna anticelulit masaža je nezamenljiv u borbi sa celulutom i masnim naslagama. Aktivne materije kojima se radi masaža prodiru u kožu i direktno utiču na razgradnju i tvrdog i mekog celulita. Termo pakovanje pomaže izbacivanju vode iz organizma i Vaša koža posle tretmana postaje zategnuta, oslobođena celulita. 

Mislite na celulit na vreme, budite zategnute, izgubite na obimu!

Tretman traje oko 45 min. 

 

Kozmetički salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, 21000 Novi SadVase Pelagića 1, Novi Sad


Dodatne slike : Salon Kruna lepote

Komentari kupaca