400 din. za 30 min. tretmana Elektrostimulacije ili Presoterapije (Limfna drenaža)!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 400 din. umesto redovne cene od  800 din. -- 30 min. tretmana Elektrostimulacije  ili Presoterapije (Limfna drenaža) po izboru u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Radno vreme svakog dana od 09-21h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2020.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
400 din
Cena pre popusta : 800 din

Ušteda : 400 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 40 kom

PONUDA JE ISTEKLA

400 din. umesto redovne cene od  800 din. -- 30 min. tretmana Elektrostimulacije  ili Presoterapije (Limfna drenaža) po izboru u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela.

Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Tretmani aparatom za elektrostimulaciju obavezni su pratioci svih tretmana koje nudimo i mogu se upražnjavati svakodnevno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

LIMFNA DRENAŽA (presoterapija)

Presoterapija je tretman kojim se podstiče proces limfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam. Kostim, koji klijent oblači, se naizmenično puni vazduhom, stvarajući ugodan pritisak na telo klijenta, čime se stimuliše izbacivanje tečnosti, sagorevanje masti, ubrzava metabolizam, pojačava cirkulacija, poboljšava san i telo dovodi u stanje potpune opuštenosti. Tretman presoterapije se može upražnjavati svakodnevno.

Presoterapija je kondraidikovana kod osoba sa proširenim venama.


Studio lepote "Vreme za mene"

Branislava Borote 9,

Novi Sad!

_______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_______________________________________Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Branislava Borote 9, 21000 Novi SadBranislava Borote 9, Novi Sad


Dodatne slike : Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Komentari kupaca