Putovanje u Albaniju za 79 evra 01.maj (2 noćenja + prevoz)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Aqua TRAVEL" za putovanje u Albaniju za 75 evra (dva noćenja + autobuski prevoz)!
  • polazak: (30.04.-04.05.2020)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polazak iz Beograda
  • Obavezna najava odmah po dobijanju vaučera radi rezervacije mesta na brojeve tel: 
  • 011/32-33-652; 011/ 30-37-652; 011/ 655-03-82 ili na mail  office@aquatravel.rs
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana u dinarskoj protuvrednosti plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Aqua travel”,
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanjavaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Srećan put!

400.00 din

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "AQUA TRAVEL" 

za putovanje u Albaniju za 75 evra (dva noćenja + autobuski prevoz)!

Polazak iz Beograda 

OHRID-DRAČ-TIRANA-SKADAR-KRUJA

/5 DANA-2 NOĆENJA

polazak:  (30.04.-04.05.2020)

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu        kulturuAlbanija je danas poznata kao ,,poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozIvamo da je zajedno otkrijemo.

Skadar je osnovan u četvrtom veku pre nove ere i dugo je imao zastitnu ulogu - štitio je put trgovine na rekama Drin i Bruna. Glavna znamenitost grada je tvrđava Rozafa koja je izgrađena u trećem veku p.n.e sa koje se pruža neverovatan pogled na celi region, stari deo grada koji je nakon pada Envera Hodže rekonstruisan a danas čini mjesto atraktivno za posetu turista, zbog brojnih radnji, kafića i restorana. Tvrđava se impresivno uzdiže na stenovitom uzvišenju, na visini od 130 m iznad nivoa mora. Uz nju je vezana legenda koja nam priča da su je gradila tri brata ali sve što bi preko dana sazidali, preko noci bi vile porušile.  Ime tvrđave „Rozafa“ potiče od imena „verne ljube“ najmlađeg od trojice brace koja je kao žrtva uzidana u tvrđavu. Ono sto Skadar čini atraktivnim jeste multikulturalnost, u troglu se nalaze katedrala, džamija i crkva koje to potvrđuju. Skadar je veoma ponosan na spomenik Majke Tereze. Prava je duša Albanije sa svojim uskim ulicama i antičkim kućama koje se sjedinjuju sa kamenim zidovima i modernim zgradama, mesto vredne posete kako bi se osetio duh prave Albanije.

Kruja, grad u središnjoj Albaniji i glavni centar albanske srednjovekovne države, jedna je od najpoznatijih I najposećenijih turističkih destinacija i znamenitosti Albanije. Grad u kome je živeo cuveni albanski junak Skender beg. Njene kaldrmisane ulice vode do čuvenog starog bazara Kruje, u kome se nalazi mnoštvo radnjica sa autentičnim tradicionalnim suvenirima. Ostavština je osmanske kulture u Albaniji, a do danas je uspeo očuvati duh, izgled i namenu koju je imao pre više stotina godina. U neposrednoj blizini nalazi se i bazarska džamija iz XVI veka.

Srce Tirane je Skenderbegov trg koji zajedno sa širokom avenijom okuplja većinu bitnih institucija u gradu, tu su smeštena ministarstva, opera, pozorište, a nedaleko, u obližnjem parku smeštena je zgrada parlamenta. Prestonicom dominira spomenik kneza Skenderbega na konju. Ovaj junak je uspešno branio zemlju od Turaka, simbol je Albanije, slobode i nezavisnosti. U Tirani je smešteno nekoliko zanimljivih muzeja, veliki park u samom središtu grada, a centar obiluje šarenim zgradama na kojima su pravi umetnici naslikavali murale i stvarali sjajne umetničke poduhvate, dela po čemu je  Tirana nezvanicno ponela naziv  grada sarenih zgrada. Posebno zanimljivo postaje kada skrenete sa glavnih puteva, gde počinje pravi život, nimalo ušminkan …

 

  PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga Sava Centra (savska strana) u 18.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska).   Vožnja preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan  OHRID-DRAČ

Dolazak u Ohrid u prepodnevnim časovima. Panoramski obilazak grada u pratnji vodiča: spomenik ohridskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu, crkva Sv. Sofije, tvrđava cara Samuila iz 10.veka odakle se pruža predivan pogled na samo jezero i grad, Rimski teatar.Slobodno vreme do polaska za Drač.Dolazak u Drač u popodnevenim satima.Razgledanje Drača, jednog od najstarijih gradova Evrope koji je osnovan  627 godine  pre nove ere i drugi je grad po veličini u Albaniji. Slobodno vreme.  Smestaj u hotel. Noćenje.

3. dan DRAČ-KRUJA-SKADAR

DoručakFakultativni odlazak za Kruju-Skadar. Kruja je jedan od najlepših gradova Albanije i rodno mesto jednog od najčuvenijih albanskih junaka Skender bega. Poseta Skenderbegovoj tvrđavi iz 6. veka u okviru koje se nalaze istorijski i etnografski muzeji. Odlazak do karakterističnog starog bazara gde se mogu naći ručno rađeni ćilimi, proizvodi od alabastera i mnoge druge rukotvorine. Slobodno vreme do polaska za  Skadar, jednog od najstarijih gradova Evrope koji je često bio razlog velikih bitaka i tema opevana u mnogim pesmama. Panoramsko razgledanje  grada u pratnji vodiča: Arheološki i Etnogafski muzej, tvrđava Rozafa. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Drač. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

4. dan DRAČ – TIRANA

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak  do Tirane, grada koji se nalazi na 40 km od od Drača.  Obilazak grada: Saborna crkva, Katolička katedrala, Etem begova džamija, Nacionalno-istorijski muzej, Skenderbegov trg. .Slobodno vreme. Povratak u Drač. Oko 18 h je predviđen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Albaniju i Makedoniju prema Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 

 

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza.  (Kraj usluga)

C E N A : 75 Evra

Aranžman se plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu

- smeštaj u Draču u hotelu 3*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto)  u 1/2 i 1/2+1 sobama;

- panoramske obilaske prema programu

- troškove organizacije i vođenja puta

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- OBAVEZNU gradsku taksu (1 eur po osobi i nocenju – plaćanje u agenciji)

- OBAVEZNO putno zdravstveno osiguranja (4 eur po osobi)

- ulaznice i fakultativne izlete

- druge individualne troškove putnika

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 60% od cene aranžmana (na upit)

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj je u Draču  u dole navedenom hotelu ili sličnom:

HOTEL  OAZ 3* DRAČhttp://www.hotel-oaz.com/ nalazi  se na  plaži, u oblasti Golem, 9 km udaljen od centra Drača i 45 km od Tirane. Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, wifi internet, parking. Svaka soba sadrži TWC, AC, TV, telefon i mini bar.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

 

1.Obilazak Skadar-Kruja - (30 € po osobi)  

2.Obilazak Tirana - (25€ po osobi)

Ili Paket izleta: Skadar-Kruja + Tirana– (50€ po osobi) 

 

Prijave za fakultativne izlete prilikom prijave za aranžman ili najkasnije pet dana pre pocetka putovanja.

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 

   - 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

        

UPOZORENJE:

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama,novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana

NAPOMENE VEZANE ZA  SMEŠTAJ-HOTEL:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.aquatravel.rs

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)

NAPOMENA:

Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za

      obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja ukoliko jedan ili oba roditelja ne putuju sa njima

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web- stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim Program putovanja Albanija  – Prvi maj 2020- 5 dana autobus Cenovnik br. 2, od 05.02.2020 godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije AQUA TRAVEL BGD

Organizator putovanja je T.A. AQUA TRAVEL BGD  Ul. Beogradska br. 46 Beograd

Licenca OTP broj 302/2020 kat.A20 od 05.02.2020

Tekući račun Komercijalna banka 205-267086-50


AQUA BGD TRAVEL DOO

Čumićevo sokače lok br.138 , 11000 BeogradČumićevo sokače lok br.138, Beograd


Dodatne slike : AQUA BGD TRAVEL DOO

Komentari kupaca