Standardna laboratorija + hormoni š.z. T3,T4,TSH ili FT4,TSH

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2790 din. umesto redovne cene od 3800 din. za Standardnu laboratoriju + hormoni  štitne žlezde T3,T4,TSH ili FT4,TSH u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezne rezervacije  unapred na brojeve telefona Call centre: 021 2102777 i 011 7857777
  • Radno vreme: pon-pet od 07-20h, subotom 08-18h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno je da otkažete minimum dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Vaučer se može iskoristiti samo kod stalno zaposlenih lekara Doma zdravlja “Vizim”
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.12.2020.
2790 din
Cena pre popusta : 3800 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 27 %

Preuzeto : 7 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

2790 din. umesto redovne cene od 3800 din. za Standardnu laboratoriju + hormoni  štitne žlezde T3,T4,TSH ili FT4,TSH u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!

- Standardna laboratorija (Kompletna krvna slika: leukociti, eritrociti, hemoglobin, hematokrit, trombociti, MCV, MCH, MCHC, limfociti, monociti, granulociti, sedimentacija; BIOHEMIJA: glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, Gama GT, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi; Urin: reakcija, specificna tezina, proteini, glukoza, hemoglobin, ketonska tela, urobilinogen, bilirubin, nitriti, eritrociti, leukociti, bakterije, cilindri, epitelne celije, kristali, ostalo. )
- Hormoni T3, T4 i TSH ili FT4 i TSH
Tumačenje rezultata i konsultacije sa lekarom Doma zdravlja Vizim

Dom zdravlja Vizim je savremeni medicinski sistem koji je sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama spreman da odgovori na sve zahtevenaših pacijenata, a zaposleni Doma zdravlja će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno zadovoljstvo.

Ono što ih izdvaja od ostalih je ne samo kvalitet i ime već i ljubazno osoblje, visoko školovani doktori i medicinske sestre. Dođite i sami se uverite! Njihov cilj je da Vi budete zadovoljni!


 https://www.vizim.co.rs/

 Dom Zdravlja Vizim

Šajkaška 37, Novi Sad

_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin-- samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..

Dom zdravlja

Šajkaška 37, 21000 Novi SadŠajkaška 37, Novi Sad


Dodatne slike : Dom zdravlja

Komentari kupaca