1950 din.--Wellness dan u Hotelu PARK***** za DVOJE---Dve masaže po 30 min.+ bazen + sauna!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park*****
 • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera!
 • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
 • OBAVEŠTENJE:

  *ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE SA KORONA VIRUSOM RAD BAZENA I SAUNE JE TRENUTNO OBUSTAVLJEN

  *VALIDNOST VAUČERA SMO trenutno PRODUŽILI DO  30.01.2021. (praktično vaučeri su neograničeni što se rokova iskoristivosti tiče)

  *KO ŽELI IMA MOGUČNOST DA ISKORISTI DVE MASAŽE PO 30 MIN. ILI JEDNU OD 60MIN. ZA VAUČER
 • Postoji mogućnost iskorišćenja ponude za jednu osobu ali se mora naglasiti ta opcija u toku zakazivanja termina kako bi se obezbedila masaža od sat vremena!
 • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
 • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h,
 • Poneti peškir, bade mantil i papuče
 • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu!
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.01.2021.
1950 din
Cena pre popusta : 6040 din

Ušteda : 4090 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 125 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park***** !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.


     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

OBAVEŠTENJE:

*ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE SA KORONA VIRUSOM RAD BAZENA I SAUNE JE TRENUTNO OBUSTAVLJEN

*VALIDNOST VAUČERA SMO trenutno PRODUŽILI DO  30.01.2021. (praktično vaučeri su neograničeni što se rokova iskoristivosti tiče)

*KO ŽELI IMA MOGUČNOST DA ISKORISTI DVE MASAŽE PO 30 MIN. ILI JEDNU OD 60MIN. ZA VAUČER

_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

 
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin--
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..
samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-PITANJE POSTAVLJENO DANA 27/05/2020godine u 03:57:34 časova

Postovani, Kako da Vam prosledim uplatnicu?

ODGOVOR NA PITANJE

Poštovana/i, nakon što nam banka evidentira Vašu uplatu (po pozivu na broj) vaučer Vam stiže na mail kao i na Vaš radni nalog tako da nema potrebe da nam šaljete uplatnicu sve se odvija automatski!


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad
Прикажи welness park на већој мапи


Dodatne slike : Welness centar Hotela Park

Komentari kupaca