300 din. za trajnu epilaciju malih regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, zulufi) Super diodnim SHR LASEROM -Kozmetički salon Studio Latisse-Stevana Musića 17

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 300 din. umesto redovne cene od 1000 din. za trajnu epilaciju malih regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) SUPER DIODNIM SHR LASEROM --Kozmetički salon "Studio Latisse", Stevana Musića 17, Novi Sad!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 08-20h
 • Obavezno zakazivanje unapred na 060/6628 772
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 05.05.2015.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 05.05.2015.

300 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 700 din

Popust : 70 %

Preuzeto : 17 kom

300 din umesto redovne cene od 1000 din za trajnu epilaciju malih regija po izboru(nausnice,brada,podbradak,zulufi, linija stomaka) SUPER DIODNIM SHR LASEROM  najnovije generacije, u kozmetičkom salonu "Studio Latisse", Stevana Musića 17 u Novom Sadu!

Diodni laser M808

Neželjena maljavost danas predstavlja sve veći problem ne samo ženama već i muškarcima. Negovana koža, bez dlaka, san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca. Za trajno uklanjanje dlaka danas postoji više metoda – od lasera, IPL, elektrolize, itd. Kao najefikasniji u smislu epilacije se pokazao baš diodni laser M808, koji se označava kao “zlatni standard” u oblasti epilacije. Princip rada lasera je takav da se laserski zraci direktnim kontaktom usmeravaju na kožu, svetlost laserskog zraka se absorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), koja se u koži se pretvara u toplotu, koja trajno uništava folikul dlake. Uz pravilnu talasnu dužinu od 810nm i odgovarajuće jačine energije, omogućava se dovoljno duboka penetracija laserskog zraka, koja termički oštećuje živi deo folikula dlake, koji je odgovoran za njegovu izgradnju i obnovu. Posle nekoliko tretmana ćete se osloboditi ‘dosadnih dlaka’ na bilo kom delu Vašeg tela. Novost kod diodnog lasera je i SHR (Super Hair Removal) metoda, koja predstavlja vrlo brzu metodu uklanjanja dlačica, koja je i do pet puta brža od metode IPL. Ponekad se naziva i “In Motion” metoda.

SHR metoda predstavlja revoluciju u trajnom uklanjanju dlačica zbog višebrojnih prelaza preko jednog područja, s kojim se omogućava bolja efikasnost i smanjuje neprijatnost tokom samog tretmana. Višebrojnim prelazima preko jednog područja se postiže veće nakupljanje energije na tom mestu te duže zagrejavanje korena dlake, što rezultira većom efikasnošću i uspešnijim uništenjem dlaka. Najnovija istraživanja su pokazala da sada više nije potrebno zagrejavanje korena dlake na 65°C kako bi se uništila, nego je mnogo važnije da je duže zagrevamo. Nova metoda trajnog uklanjanja dlaka diodnim laserom Vam omogućava bezbolno, brzo i mnogo efikasnije ukloniti nepoželjne dlake. Diodni laser ima mogućnost hlađenja tretiranog područja tela, i samim tim čini tretman bezbolnim.

Prednosti diodnog lasera M808:

 • Omogućava tretiranje svakog tipa kože, čak i preplanulu kožu tokom leta
 • Kod SHR metode laser prelazi više puta po istoj površini kože, dok svi ostali laseri prelaze samo jednom
 • Tretman je bezbolan, a sistem hlađenja laserske glave na -5° C ga čini prijatnijim
 • Laser istovremeno podmlađuje kožu i ubzava proces zarastanja ožiljaka nastalih kao posledica uraslih dlačica
 • Ovo je najsigurniji laser, jer se svaki tip kože tretira posebnim programom koji se prilagođava karakteristikama kože
Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasera i IPL tretmane

Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Stevana Musića 17 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.

.

Kozmetički salon Studio Latisse

Svetozara Miletića 42, 21000 Novi SadSvetozara Miletića 42, Novi Sad


Komentari kupaca

FB KOMENTARI