Dve antistres ili relaks masaže po izboru klijenta +manuelna limfna drenaža, u trajanju od 60min. za samo 1.190.00 din.( 2x60 min.)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1190 din. umesto redovne cene od 2800 din. za Dve antistres ili relaks masaže po izboru klijenta + manuelna limfna drenaža, u trajanju od 60min. za samo 1.190.00 din.( 2x60 min.) u kozmetičkom salonu "Studio Latisse", Stevana Musića 17 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 08-20h
  • Obavezno zakazivanje unapred na 060/6628 772
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 15.05.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 15.05.2015.

1190 din
Redovna cena : 2800 din

Ušteda : 1610 din

Popust : 58 %

Preuzeto : 8 kom

   Dve antistres ili relaks masaže po izboru klijenta + manuelna limfna drenaža, u trajanju od 60min. za samo 1.190.00 din.( 2x60 min.) u kozmetičkom salonu "Studio Latisse", Stevana Musića 17 u Novom Sadu!

 Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama uzvratiti kvalitetom!

  Ako imate česte glavobolje, ukočenost u vratu,leđima, ako osećate bol ili ste često isfrustrirani, pod stresom a najčešće je kombinacija svega navedenog onda Vam treba Antistres masaža.Antistres masaža je kombinacija terapeutske i relaks masaže  kojom se uspešno za kratko vreme rešavate i fizičkog ali i psihičkog stresa.Ljudi oko Vas će to na Vama odmah da primete a Vi ćete se osećati bolje, bez bola, ukočenosti, lepršavije, veselije, bit  ćete tolerantniji na poslu a i kod najbližih.
   Ako osećate kao da imate  tegove u nogama, stopalima, ako imate bol u blizini skočnog zgloba....onda su to simptomi da treba da Vam se uradi manuelna (najbolja i jedina prava ) limfna drenaža.Bukvalno rečeno limfe su naši odvodi otpada,ćelijskih produkata,otpadne vode,masnoće,teških metala...koje povremeno treba otpušiti-izdrenirati a sve neprokrvljene delove tela(najčešće masni delovi tela)pokušati prokrviti,što je u kombinaciji(prokrvljenost i limfna izdreniranost) bitan preduslov za dobro psihofizičko zdravlje!

Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Stevana Musića 17 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju SUPER SHR DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i Yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.


Kozmetički salon Studio Latisse

Svetozara Miletića 42, 21000 Novi SadSvetozara Miletića 42, Novi Sad


Komentari kupaca

FB KOMENTARI