Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 54% za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (MOST) u stomatološkoj ordinaciji Dr.Sandić, Augusta Cesarca 18

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 54%, 5500 din umesto redovne cene od 12000 din za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (zubu) (MINIMUM TRI ČLANA) u stomatološkoj ordinaciji Dr.Sandić, Augusta Cesarca 18, Novi Sad!
  • Jedan vaučer je dovoljan za veći broj krunica.
  • Pregled je moguće obaviti isti dan uz prethodno zakazivanje na tel.;  063 423 370; 021 661 7082
  • U izradi se koristi najkvalitetnija IVOCLAR VIVADENT keramika.
  • Radno vreme:po zakazivanju
  • Plaćanje usluga koje su u svrhu promocije vršite direktno davaocu usluge.Dovoljno je da sa sobom ponesete samo broj vaučera (ne treba ni da štampate vaučer).
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 02.06.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 02.06.2016.

5500 din
Redovna cena : 12000 din

Ušteda : 6500 din

Popust : 54 %

Preuzeto : 47 kom

Besplatan vaučer kojim ostvarujete popust od 54%, 5500 din umesto redovne cene od 12000 din za izradu metalo-keramičkih krunica po članu (MINIMUM TRI ČLANA) u stomatološkoj ordinaciji Dr.Sandić, Augusta Cesarca 18, Novi Sad!

ZUBNE KRUNICE

Zubne krunice, poznate su kao i navlake, nadoknađuju oštećeno krunično zubno tkivo i u potpunosti imitiraju oblik, veličinu i boju zuba. Izrada krunica se radi u sledećim slučajevima: -prelom zubne krune zuba -zubi sa velikim karioznim defektima koji se ne mogu popraviti plombiranjem-zubi koje je neophodno zaštititi i ojačati nakon lečenja zubnog živca-zubi sa izrazitim nepravilnostima boje i oblika

MOSTOVI

Zubni most je zubna nadoknada od najmanje dve spojene zubne krunice.Kod pacijenata kome nedostaje jedan ili više zuba most stabilizuje zagrižaj i sprečava pomeranje i naginjanje susednih zuba u prazan prostor.Takođe onemogućava gubitak vertikalne dimenzije. Mostovi su cementirani i ne mogu se vaditi iz usta.Zubi koji nedostaju nadoknađuju se labaratorijski izrađenim krunicama koje su vezane za najmanje dve zubne navlake cementirane na prethodno prebrušene zube.Mostovi se koriste za nadoknadu manjeg broja izgubljenih zuba, a uslov je postojanje stabilnih i zdravih zuba za koje se fiksiraju koji služe kao nosači.

U stomatološkoj ordinaciji Dr.Sandić u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali  Zdrav i blistav osmeh po super ceni.

              Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji Dr.Sandić, Augusta Cesarca 18, Novi Sad izaberete izradu metalo-keramičkih krunica po članu(MOST) po ceni od 5300 din umesto 12000 din .

U izradi se koristi najkvalitetnija IVOCLAR VIVADENT keramika.

 Plaćanje usluga koje su u svrhu promocije vršite direktno davaocu usluge.Dovoljno je da sa sobom ponesete samo broj vaučera (ne treba ni da štampate vaučer).


PITANJE POSTAVLJENO DANA 24/04/2016godine u 10:08:33 časova

Da li moze da se izradi samo jedna krunica po zubu ili moraju bar tri clana?

ODGOVOR NA PITANJE

Minimum tri


Ordinaciji opšte stomatologije Sandić

Augusta Cesarca 18, VI sprat, 21000 Novi SadПрикажи Ordinaciji opšte stomatologije dr.Sandić на већој мапи


Augusta Cesarca 18, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI