1000 din. FRIZERSKA USLUGA po izboru (OMBRE ili pramenovi po želji) sa feniranjem--Studio S--Branka Bajića16!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za FRIZERSKU USLUGU po izboru (OMBRE ili pramenovi po želji) sa feniranjem--Studio S--Branka Bajića16 u Novom Sadu!
  • Broj telefona za zakazivanje 0692678218
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.05.2016.

1000 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 5 kom

1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za FRIZERSKU USLUGU po izboru (OMBRE ili pramenovi po želji) sa feniranjem--Studio S--Branka Bajića16 u Novom Sadu!
  

  Posetite frizersko kozmetički salon --Studio S--Branka Bajića16 i iskoristite popust od  50% za izvlačenje pramenova italijanskom 3D Lux kolekcijom farbi.

Pramenovi su jednostavan način dodavanja lepote prirodnoj kosi. Oni Vašoj kosi daju onaj završni sjaj, prefinjen izgled i dubinu.

   Za razlikuju od farbanja kose koji određuje boju cele kose pramenovi definišu samo pojedine delove. Više tankih pramenova, skoro neprimetnih, stvara utisak prirodne kose, dok široki pramenovi su jači i upadljiviji. Svetliji pramenovi daju kosi punoću i volumen.

- Ombre je senčenje kose sa postepenim ali vidljivom razlikom boje od tamnog korena ka svetlim krajevima. 
Ne odnosi se samo na prirodnu boju kose gde su krajevi posvetljeni ili na braon nijanse. Na smeđoj kosi moze se raditi ombre kesten, crvenkaste ili bakarne nijanse. 

 

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


FRIZERSKI SALON STUDIO S 2016

Jevrejska 13, 21000 Novi SadJevrejska 13,  Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI