Maturanti, Apsolventi, ...Zakažite na vreme -svečana frizura 600 din. ----Studio S--Branka Bajića16!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 600 din. umesto redovne cene od 1200 din. za Svečanu frizuru--Studio S--Branka Bajića16 u Novom Sadu!
  • Broj telefona za zakazivanje 0692678218
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2016.

600 din
Redovna cena : 1200 din

Ušteda : 600 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 1 kom

600 din. umesto redovne cene od 1200 din. za Svečanu frizuru--Studio S--Branka Bajića16 u Novom Sadu!
 

 Svaka devojka želi savršen izgled za svoje posebno veče. Uz garderobu, frizura će biti najprimećeniji detalj na maturskoj večeri. Prava frizura će vam pomoći da se osećate samouverenije i udobnije. Izbor prave frizure za matursko veče značajan je i zato što će istaći vaše lice i šminku. Zapamtite, imaćete samo jednu šansu da ostavite utisak. Neka onda to bude najbolji.

Ako niste sigurni kakvu biste frizuru za matursko veče onda se prepustite našem stručnom timu, mi ćemo naći rešenje za Vas po najboljoj ceni za matursku (apsolventsku) frizuru.

Izbor frizure za matursko(apsolventsko)  veče je uz haljinu najvažniji detalj koji presudno utiče na Vaš izgled, jer nekada frizura i poneki ukras u kosi mogu potpuno da promene vaš  izgled.

Maturska(apsolventska)  proslava  je prilika da izgledate svečanije nego ikada . Ne postoje aktuelne maturske(apsolventske)  frizure, vec maturska frizura  treba da  prati Vaš karakter ,i da se Vaša frizura uskladi sa krojem haljine.


  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


FRIZERSKI SALON STUDIO S 2016

Jevrejska 13, 21000 Novi SadJevrejska 13,  Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI