100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 25% na letnji program ženske obuće Dr.Scholl u prodavnici “Lak Korak”, Trg slobode 3, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 25% na letnji program ženske obuće Dr.Scholl u prodavnici “Lak Korak”, Apolo Centar Trg slobode 3, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera;
  • Jedan vaučer važi za jedan par obuće;
  • Radno vreme pon-petak od 9h–20h; subotom 09-14h;
  • Kontakt telefoni 062422241; 021422241; 
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom;
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 01.07.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer aktivirati do: 01.07.2016.

75 din
Redovna cena : 100 din

Ušteda : 25 din

Popust : 25 %

Preuzeto : 8 kom

100 din vaučer kojim ostvarujete popust od 25% na letnji program ženske obuće Dr.Scholl u prodavnici “Lak Korak”, Apolo Centar Trg slobode 3, Novi Sad!

      “Lak Korak”, specijalizovana prodavnica anatomske obuće, se više od dvadeset godina bavi prodajom obuće izuzenog kvaliteta i neverovatne udobnosti. Tu se može pronaći i velik izbor uložaka za noge, kozmetike za noge i čarapa za vene.

    Provesti ceo dan na nogama, pa još i u neudobnoj i neadekvatnoj obući, prouzrokuje neugodan bol u nogama, spuštanje stopala, pojavu čuklja, proširenih vena, bola u kičmi, nepravilnog držanja i brz zamor celog organizma.

     Kako rasteretiti stopala, učiniti noge manje bolnim, olakšati hod i povećati pokretljivost?  Obuća najpoznatijeg svetskog proizvođača anatomske obuće SCHOLL omogućava da se provede osam sati na nogama bez umora. Oslobodite se neudobne obuće !

Kupovinom vaučera dobijate popust od 25% na svu žensku letnju obuću Scholl.

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!Radnja za trg. i posl.usluge LAK KORAK NOVI SAD

TRG SLOBODE 3 , 21000 Novi SadTRG SLOBODE 3, Novi Sad 

Komentari kupaca

FB KOMENTARI