Nadogradnja svilenih trepavica po akcijskoj ceni od 1300 din.!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1300 din. umesto 3500 din za Svilene 3D trepavice u Kozmetičkom salonu "Trač 021", Narodnog Fronta 32 Novi Sad!
  • Broj telefona za zakazivanje 063 447286
  • Obavezno je zakazivanje par dana ranije,
  • Radno vreme pon-sub.od 12-20h, nedeljom od 09-17h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 09.09.2016.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 09.09.2016.

1300 din
Redovna cena : 3500 din

Ušteda : 2200 din

Popust : 63 %

Preuzeto : 7 kom

1300 din. umesto 3500 din za Svilene 3D trepavice u Kozmetičkom salonu "Trač 021", Narodnog Fronta 32 Novi Sad!
Maskara vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled
- Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se... namigujete...
 
Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju. Baš kao i vlasi kose, i trepavice imaju svoj prirodni životni ciklus, pa kada otpadne jedna trepavica, na njenom mestu raste nova. Tako da svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu.  U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.

U čemu je novost i prednost svilenih trepavica u odnosu na prethodne varijante:
- Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.
- Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.
- Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.
- Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.
- Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.
- Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali ne koristite vodootpornu za čije uklanjanje  su potrebni uljni skidači šminke. Uostalom, nećete  ni imati potrebu da stavljate maskaru!

_________
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

KOZMETIČKI SALON TRAČ 021 NOVI SAD

Narodnog Fronta 32 , 21000 Novi SadNarodnog Fronta 32, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI