1550 din.--Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mršavljenje)

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 1550 din umesto redovne cene od 10.000 din. za Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mršavljenje)   u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
 • 10x elektrostimulacije
  10x pilinga na bazi kofeina
  10x seruma za mršavljenje na bazi zelenog čaja
 • Broj telefona za zakazivanje 021 6366033
 • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.10.2016.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.10.2016.

1550 din
Redovna cena : 10000 din

Ušteda : 8450 din

Popust : 85 %

Preuzeto : 5 kom

1550 din umesto redovne cene od 10.000 din. za Paket od NEVEROVATNIH 30 Trertmana (zatezanje, uklanjanje celulita i mršavljenje)   u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!


10x elektrostimulacije
10x pilinga na bazi kofeina
10x seruma za mršavljenje na bazi zelenog čaja

## Elektrostimulacija ##

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela–body electroshaping.Dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela.

Međutim elektrostimulacija nije samo prosto podsticanje mišića na rad.

To je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. takođe se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost. Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje.

Elektrostimulacija se koristi za remodeliranje tela, anticelulit program, smanjivanje gojaznosti,

ublažavanja problema sa cirkulacijom, poboljšanje tonusa, elastičnosti kože,učvrščivanja tela..

Posebno je delotvorna kod tretmana za uklanjanje masnih naslaga na najkritičnijim delovima tela kao što su stomak, butine, zadnjica i bokovi.


## Piling od kafe ##

Piling od kafe smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju i čini kožu glatkom i čvrstom. 

Piling krema sa fino usitnjenim zrnima kafe za mehanički piling kože tela. Uklanja izumrle ćelije i nečistoće sa površine kože. Poboljšava disanje unutar ćelija kože, ubrzava krvotok i metabolozam unutar tkiva. D- pantenol i alfa bisabolol umiruju i hidratišu kožu pospešujući njeno obnavljanje. Ten je ujednačen i blistav. Kožni reljef je manje primjetan.

Piling od kafe prvenstveno je delotvoran kod suve kože. Bogatim sastavom antioksidanasa, pomaže kod osvežavanja kože, hidratacije i prirodnog mašćenja. Dobija li naš organizam dovoljno antioksidanasa iz hrane ili kozmetičkih preparata, lakše se rešava negativnih i štetnih bakterija unutar tela. Tim procesom ne reguliše se samo rad metabolizma, već nestaju neugodne probavne smetnje poput zatvora ili nadutosti. Lakše se tope masne naslage, a mi gubimo suvišne kilograme na jednostavan način bez strogih i opasnih dijeta. To ujedno podrazumeva manji rizik od srčanih bolesti, karcinoma, povišenog holesterola i debljine . Kafa u pilingu za telo ima mnogo povoljnih učinaka.  Jedna  od ženama najdražih i najvažnijih , jeste borba protiv celulita.

   Većinu ljudi najbolje namami iz kreveta miris kafe. Iskoristite je i da probudi vašu kožu kao i vaša čula.

 

## Aplikovanje seruma za mršavljenje na bazi zelenog čaja ##

 

Studio Angel nudi frizersko-kozmetičke usluge. Pružaju negu kose sa ekskluzivnom linijom proizvoda "Alfa Parf" iz Milana (Italija), tretmane lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, masažu, depilaciju, solarijum, manikir, pedikir, nadogradnju noktiju i još mnogo toga. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet!

Studio Angel Vama na usluzi!

_______________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 12/08/2016godine u 06:42:31 časova

da li se navedeni tretmani (elektrostimulacija, piling i serum) realizuju u jednom danu? Da li radite subotom, u kom vremenskom intervalu? Da li je 1550,00 dinara, ukupna cena koju plaćam? Srdačan pozdrav..

ODGOVOR NA PITANJE

Pri jednom dolasku se radi jedna elektrostimulacija,jedan piling i serum. Subotom radno vreme kozmeticarke je od 9 do 16h jedne subote a druge subote od 13h do 20h.Nema nikakve doplate!


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI