Mesec dana treninga Baby Sportić za decu uzrasta od 2,5 do 4 godina u dečijem Klubu “ Magic Kingdom “

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din vaučer kojim ostvarujete popust od 50% (1200 din. umesto redovne cene od 2800 din.) za MESEC DANA TRENINGA 2-3x nedeljno Baby Sportić za decu uzrasta od 2,5 do 4 godina u Klubu “ Magic Kingdom “Bulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i dva za poklon.
  • Ponuda važi samo za nove članove.
  • Vaučer važi za prvi mesec .
  • Tel. za informacije i rezervacije termina 021 6397129; mob.064 1171534
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom i uz prikazan vaučer doplatu plaćate na licu mesta.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 30.10.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer aktivirati do: 30.10.2016.

1200 din
Redovna cena : 2800 din

Ušteda : 1600 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 2 kom

200 din vaučer kojim ostvarujete popust od 50% (1200 din. umesto redovne cene od 2800 din.) za MESEC DANA TRENINGA 2-3x nedeljno Baby Sportić za decu uzrasta od 2,5 do 4 godina u Klubu “ Magic Kingdom “Bulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad!


- Baby sportić 1200 din. umesto redovne cene od 2800 din.
 
Popust važi za jedan mesec i samo za nove clanove. Obavezno da se proveri da li ima mesta u zeljenoj grupi.

Uzrasno prikladne kretne aktivnosti su od velikog značaja za razvoj deteta. Dete kroz pokret i kretanje istražuje svoje mogućnosti. Deci je neophodno obezbediti dovoljno podsticajno okruženje za razvijanje motoričkih sposobnosti, neophodnih za budući aktivan i zdrav način života.

Na Baby sportiću, deca uzrasta 2,5 do 4 godine, se susreću sa organizovanom fizičkom aktivnošću, prilagođenu njihovom uzrastu. Časovima prisustvuju roditelji, koji tako mogu da im pruže podršku i motivišu ih da pravilno usvoje nove kretne aktivnosti. Deca se upoznaju sa različitim sportskim spravama i rekvizitima koji im omogućavaju da otkriju drugačiji i maštovitiji svet pokreta.

Magic Kingdom je jedinstveni sportski klub u Novom Sadu koji mališanima omogućava spoj zabave, igre, druženja i razvijanje fizičkih sposobnosti. Deca uzrasta od 2 do 11 godina u velikom i maštovitom prostoru uz stručan tim trenera stiču svoja prva sportska iskustva, otkrivaju sklonosti i razvijaju motoriku.
U klubu se takođe organizuju nezaboravni dečiji rođendani, novogodišnje predstave i mnogobrojna sportska dešavanja koja su deci posebno zanimljiva.

POGLEDAJTE RASPOREDE TRENINGA NA

http://magickingdom.co.rs

________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


,



Komentari kupaca

FB KOMENTARI