250 din za 30 minuta Solarijuma sa choco lampama ten u boji čokolade u salonu lepote “ Angel Four”!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 250 din umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 12h do 20h,
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 060/6366-030,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2016.

Vaučer važi do: 30.11.2016.

250 din
Redovna cena : 700 din

Ušteda : 450 din

Popust : 64 %

Preuzeto : 15 kom

250 din. umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!

Posetite frizersko kozmetički salon "Angel" u Novom Sadu i iskoristite vaših 30 minuta vremena na sunčanje u novom modernom i udobnom solarijumu Ergoline turbo 600 sa chocolate brown lampama  po PROMO CENI od samo 250 din!

 Ako želite da imate bronzani ten koji Vašoj koži daje posebnu lepotu i draž a pritom i pokriva pojedine nedostatke onda je solarijum pravi izbor. Vaših 30 min. sunčanja rasporedite tako da ne ugrozite svoju kožu, njenu svežinu i hidrataciju, dakle dozirajte minute prema savetu zaposlenih. Dobre strane solarijuma su te što on podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje kože, već doziran boravak.

    Studio lepote "Angel" Vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparati za negu kose, lica i tela. Pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i nadasve ljubazno osoblje a o vrhunskoj usluzi uverićete se sami!

Studio lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad.

_____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI