999 din umesto 3000 dinara za dve fizikalne terapije u specijalističkoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  999 din umesto 3000 dinara za dve fizikalne terapije u specijalističkoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Arthromedic" Bulevar Slobodana Jovanovića 5B (u blizini Doma zdravlja na Novom naselju) Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Broj telefona za zakazivanje 063/592-550, 021/401412
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme ordinacije: radnim danima pon.-pet. od 11h-19h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.11.2016.

999 din
Redovna cena : 3000 din

Ušteda : 2001 din

Popust : 67 %

Preuzeto : 0 kom

 999 din umesto 3000 dinara za dve fizikalne terapije u specijalističkoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Arthromedic" Bulevar Slobodana Jovanovića 5B (u blizini Doma zdravlja na Novom naselju) Novi Sad!

Preglede obavlja dr Bojana Ordanoski - specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

   Koja od terapija će se primenjivati zavisi od dijagnoze do koje se dođe nakon pregleda i uzete anamneze od strane dr.Bojane Ordanoski specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije.

Ordinacija je osnovana u aprilu 2003. godine. Osnivač ordinacije je dr Bojana Ordanoski - specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Medicinski fakultet, kao i specijalizaciju iz ove oblasti završila je u Novom Sadu. Svoj specijalistički staž i medicinsku edukaciju obavljala je na klinici za rehabilitaciju i u zavodu za reumatizam.

Cilj naše ordinacije je da svakom pacijentu pružimo maksimalnu pažnju uz visoku stručnost i ljubaznost. Pregledi i terapije se odvijaju u veoma prijatnom i opuštajućem ambijentu. U toku pregleda pacijentu se pruža mogućnost da se informiše o svom stanju i daljem toku lečenja. Stručni saveti o prevenciji i unapređenju zdravlja su besplatni.

**Elektroterapija

Inetrferentne struje, diadinamičke struje, galvanizacija, tens. elektroterapije ciljano otklanjaju bolne mišićne spazme i opuštaju mišiće. imaju širok spektar indikacija koje obuhvataju reumatske i degenerativne bolesti, kao i bolesti neuro-mišićnog aparata.

**Kineziterapija

Podrazumeva razne vežbe za određene delove tela koje mogu biti statičke i dinamičke u zavisnosti od dijagnoze. Uz ove terapije daju se saveti o zaštitnim položajima i pokretima.

**Elektromagnetna terapija

Pomoću blagotvornog dejstva elektromagnetnog polja tretiraju se stanja posle traume, brže zarastanje preloma, poboljšanje periferne cirkulacije i stanja posle perifernih oduzetosti ekstremiteta (pareza-paraliza nerava).

**Laseroterapija

Usmeren snop laserskih zraka ka tačkama maksimalnog bola, deluje analgeteski i antiedematozno u cilju otklanjanja upornog bola.

**Fototerapija (IR zracima)

Vid svetlosne terapije koja ima lekovito dejstvo na organizam.

**Sonoterapija

Podrazumeva terapiju ultrazvučnim talasima određene frekvencije koji deluju ciljano na određeni deo tkiva.

 ________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!ORDINACIJA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU ARTHROMEDIC

Bulevar Slobodana Jovanovića 5B , 21000 Novi SadBulevar Slobodana Jovanovića 5B , Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI