/ PROMO / Pileće Karađorđeve šnicle sa prilozima (oko 1,2kg), tartar sosom, lepinjama i dezertima za dve osobe u restoranu Konoba NS za 649 din.!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 649 din. umesto redovne cene od 2120 din. za Pileće Karađorđeve šnicle sa prilozima (oko 1,2kg), tartar sosom, lepinjama i dezertima za dve osobe  u restoranu Konoba NS Braće Popović 1, Novi Sad!
  • Obavezno poneti odštampan kupon sa svim potrebnim podacima
  • Kupon je predviđen za dve osobe, ali u tom pogledu nema ograničenja
  • Kupon je važeći do datuma koji je upisan na kuponu
  • Obavezna najava bar 1 dan unapred na telefon 021/52-00-62
  • Ponuda po ovoj ceni se može iskoristiti jedino u restoranu
  • Ukoliko želite da ponesete hranu, usluga pakovanja će Vam biti naplaćena u iznosu od 100 dinara
  • Možete kupiti neograničen broj kupona, ali u istom trenutku možete kombinovati maksimalno tri kupona
  • Desert je čokoladni kolač, pita sa jabukama ili palačinka sa premazom po želji
  • Kuponi se ne mogu koristiti za novogodišnju noć, dan žena, dan zaljubljenih, u vreme velikih sajmova...
  • Neradni dan: 7. januar
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.01.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.01.2017.

649 din
Redovna cena : 2120 din

Ušteda : 1471 din

Popust : 69 %

Preuzeto : 73 kom

649 din. umesto redovne cene od 2120 din. za Pileće Karađorđeve šnicle sa prilozima (oko 1,2kg), tartar sosom, lepinjama i dezertima za dve osobe  u restoranu Konoba NS Braće Popović 1, Novi Sad!

     Ponosno Vam predstavljamo restoran Naša Konoba, jedan od najmlađih, ali svakako i jedan od najlepših restorana u ovom delu Srbije.

  Među retkim smo restoranima koji su akcenat stavili na domaćinsku atmosferu i apsolutno, bez kompromisa insistiramo na tome. Važno nam je da je svaki gost dočekan baš onako kako bi i mi voleli da nas neko dočeka.

  Imamo jasne ciljeve i vrlo precizno određen standard, pa za Vas hranu pripremaju vrhunski kuvari, a našim dragim gostima nudimo vrlo primamljivu vinsku kartu u prelepom etno ambijentu, sa ognjištem kao iz starih priča. Ljubazno osoblje će se u svakom trenutku truditi da Vaš boravak kod nas preraste u redovno druženje.

  Pred gostima se spremaju specijaliteti ispod sača, a pored toga, roštilj na ćumuru, po svom mirisu i ukusu već dobro poznat stalnim gostima i uz novosadske tamburaše i najlepše kafanske pesme, stvoriće Vam doživljaj o kome ćete sasvim sigurno pričati svima i širiti nadaleko lep glas o nama.

  U večernjim satima tamburaši će svakako krunisati dobru atmosferu, kako za poslovne događaje, tako i za romantične susrete. Pored redovnih dešavanja, biće nam čast da organizujemo sve Vaše bitne događaje, one poslovne, ali i one privatne. Ukupan kapacitet restorana bez bašte je oko 140 gostiju, a u okviru prostora možemo organizovati i skoro potpuno odvojene manje grupe. Tamburaši će po pozivu doći i u vreme kada to Vama odgovara.

 

Dobro nam došli,

Vaš restoran,

Naša Konoba

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


UGOSTITELJSKA RADNJA KONOBA NS

Braće Popovića 1, 21000 Novi Sad



Braće Popovića 1, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI