1000 din. Paket od 5 tretmana Oblikovanje i reoblikovanje tela (3 kavitacije+elektrostimulacija+limfna drenaža)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1000 din.  umesto redovne cene od  1800 din. za Paket od 5 tretmana Oblikovanje i reoblikovanje tela (3kavitacije + elektrostimulacija + limfna drenaža) u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!
  • Broj telefona za zakazivanje 063 467130
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Radno vreme svakog dana od 09-21h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.02.2017.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 20.02.2017.

1000 din
Redovna cena : 1800 din

Ušteda : 800 din

Popust : 44 %

Preuzeto : 4 kom

1000 din.  umesto redovne cene od  1800 din. za Paket od 5 tretmana Oblikovanje i reoblikovanje tela (3kavitacije + elektrostimulacija + limfna drenaža) u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

- ELEKTOSTIMULACIJA

Elektrostimulacija smanjuje opseg na kritičnim delovima tela, stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože i poboljšava njenu elastičnost, djeluje pozitivno na celo telo, uzrokuje izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava detoksikaciju, celulit se nakon tretmana vidljivo smanjuje. Elektro stimulacija deluje kod problema ukucenosti, bolova na svim delovima tela. Elektrostimulaciju uspješno možemo dopunjavati i svim ostalim terapijama, pre svega sa anticelulit masažom, najbolji rezultati se postizu ukoliko se kombinuje sa kavitacijom-opustena koza sa vec razbijenim masnim celijama se momentalno zateze putem elektrostimulacije i presoterapijom. . Vidljivost vec nakon prvog tretmana
Preporuceni broj tretmana : pet – deset tretmana, moze da se radi svaki dan ( u zavisnosti od reagovanja organizma na terapiju). Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tečnosti, smanjiti unos soli i šećera u telo.

- KAVITACIJA
Ultrazvučna kavitacija efiksano uništava uporno i duboko salo, smanjuje njegovu količinu i veličinu lipocita. Eliminišu se velike naslage sala (na stomaku, pojasu, stražnjici), ali se primenjuje i na delovima tela kao sto su potkolenice ili podlaktice. Gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanje tela. Gubitak od nekoliko cenitmetara vidljiv je vec nakon prvog tretmana. Ultrazvucna kavitacija je trajnji gubitak i ragradnja masnih celija. 
Preporuceni broj tretmana : od pet – deset tretmana u razmaku od pet do sedam dana ( u zavisnosti od reagovanja organizma na terapiju). Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tečnosti, smanjiti unos soli i šećera u telo.Posle svake kavitacije za bolji efekat preporučuje se presoterapija (limfna drenaža).

-LIMFNA DRENAŽA
Limfna drenaža , zatezanje kože i poboljšanje elastičnosti kože.
Uklanja višak masti i toksina iz tela kroz znojne žlezde , cirkulaciju i limfu i postize se efekat rastvaranja mast u telu, efekti su veoma očigledni : Poboljšana cirkulaciju krvi , ubrzavanje razgradnje masti , izlucivanje otpadnih materija , uklanjanje celulita , efikasno poboljšavi stanje okolovenskog tkiva(sto smanjuje oticanje ekstremiteta) .
Preporuceni broj tretmana : pet – deset tretmana, moze da se radi svaki dan ( u zavisnosti od reagovanja organizma na terapiju).. Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tečnosti, smanjiti unos soli i šećera u telo.

-Vakum Rf – anticelulit
Za preoblikovanja lica i tela – na najefikasniji nacin ubrzava metabolizam tkiva , unistava celulit , koji čine masne granule u različitim dubinama . vakum rf moze da dopre cak i do najdubljih granula cak 3 cm ispod koze .
Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i redukuje celulit, poboljšava celokupni izgled kože. Masira se tretirani deo tela po principu usisavnja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se pre terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje, tako se povećava anticelulitni učinak terapije.
Vakum se koristi i kod tretmana lica: nežnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospešuje se prokrvljenost kožnih struktura, mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospešuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata.
Preporuceni broj tretmana : pet do deset tretmana ( u zavisnosti od reagovanja organizma na terapiju), moze da se radi svaki dan. Ako želimo postići još bolji učinak treba piti mnogo tečnosti, smanjiti unos soli i šećera u telo.

 Ukupno vreme trajanja tretmana 90 min.

 Uz lep osmeh,stručno osoblje i prijatan ambijent u  salonu "Vreme za mene" pružićemo vam opuštajuće trenutke.Dođite,opustite se i otiđite veoma zadovoljni.Postižemo veoma dobre rezultate. Svi naši aparati i elektroinstalacije u objektu su bezbedni za korićenje,tj. atestirani od licencirane firme Institut zaštita na radu Novi Sad.

_______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Branislava Borote 9, 21000 Novi SadBranislava Borote 9, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI