990 din. Sportsko-terapeutska masaža sa akopresurom U trajanju od 70 minuta!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Sportsko-terapeutsku masažu sa akopresurom U trajanju od 70 minuta u “Centru za estetiku i lepotu Artes “ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno zakazivanje termina 2 dana unapred na broj tel. 063/123 0804, 062/1182787   ili na E-mail:  studije@kozmetikaartes.com radnim danima od 09-17h.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.01.2017.
990 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 6 kom

990 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Sportsko-terapeutsku masažu sa akopresurom U trajanju od 70 minuta u “Centru za estetiku i lepotu Artes“ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu!


990 din. Sportsko-terapeutska masaža sa akopresurom U trajanju od 70 minuta!

    Pojačane fizičke aktivnosti, bavljenje sportom, dugo sedenje na poslu ljudi su svakodnevno sa velikom količinom stresa koja ne stigne normalnim, aerobnim putem, da se eliminiše iz organizma. Bolovi u vratu i ramenima, nogama,šakama  su često prvi znak nagomilanog stresa I umora. Nema osoba na ovom svetu koja barem jednom tokom života nije osetila bolove u vratu i ramenom pojasu. Tegobe se mogu javiti u vidu zatezanja mišića, osećaja ukočenosti, neprijatnosti u mišićima pa sve do blokirajućeg bola, vrtoglavica i nagona na povraćanje. Bolovi u vratu i ramenima se mogu javiti i usled nepravilnog položaja tokom sna, ali najčešće nastaju kao posledica atrofije lumbalnog dela i mišićnog disbalansa.

    Do probadajućih bolova u predelu vrata i ramena dolazi zbog povišenog tonusa mišića. Spazam povećava I pojačane fizičke aktivnosti pojačavaju količinu mlečne kiseline u mišićima koja  stvara bol pri pokretu. Dolazi do smanjenja aktivnosti tog segmenta , slabljenja mišića i dodatnog gomilanja krajnjh produkata metabolizma mišića.

   Bol i ukočenost Vas čine samo napetijim i loše raspoloženima. Uzrok bolova  mogu biti povrede, stanjeni diskusi između pršljenova, burzitisi, tendinitisi, lajamska bolest ili strukturalne deformacije kičme, lordoze ili kifoze. Hroničan bol u vratu i ramenom pojasu, nogama je ponekad i posledica degenerativnih promena na pršljenovima vratne kičme, osteoartritis. Ipak najčešće je u pitanju gomilanje psihološkog i emotivnog stresa kao I velike fizičke aktivnosti koje se manifestuje napetošću mišića.
Bolovi i tegobe koje se javljaju u predelu vrata , ramena, nogu I rukama se ne rešavaju uzimanjem analgetika. Analgetici jesu rešenje u akutnim, bolnim  fazama, ali jedini način da se rešite hroničnog bola i napetosti mišića jeste kombinacija fizikalne terapije i kineziterapije tj. adekvatnog i doziranog programa vežbi.

    Terapeutsko-sportska masaža sa akopresurom (kineziterapija) u velikoj meri oslobadja bola a nakon nekoliko terapija u potpunosti ojačava - aktivira tonus mišića odn. otklanja patološko stanje I dovodi telo u balans.

 

_______________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

 


Centar za estetiku i lepotu Artes

Braće Ribnikar 63, , 21000 Novi SadBraće Ribnikar 63,Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI