Specijalitet--Dve Pileće Karađorđeve šnicle i dezert (za Dve osobe) u restoranu --Spaletov kućerak-- Bul.Evrope 3 za 630 din.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 630 din. umesto redovne cene od 1380 din. za  Dve Pileće Karađorđeve šnicle + pomfrit + dezert + hleb i kuver+ tartar sos za dvoje u restoranu "Spaletov kućerak" Bul.Evrope 3, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda se može koristiti isključivo u restoranu,
  • Radno vreme kuhinje: pon-sub. 12-20h; nedelja neradna,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.),
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 20.12.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti,

Vaučer važi do: 20.12.2017.

630 din
Redovna cena : 1380 din

Ušteda : 750 din

Popust : 54 %

Preuzeto : 37 kom

630 din. umesto redovne cene od 1380 din. za Dve Pileće Karađorđeve šnicle+ pomfrit + dezert +hleb i kuver + tartar sos za dvoje u restoranu "Spaletov kućerak" Bul.Evrope 3, Novi Sad!

  Ukoliko ste ljubitelj dobre i kvalitetne kuhinje i volite da uživate u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi Popusti 021  u saradnji sa  restoranom " Spaletov kućerak "  su za Vas pripremili specijalitete po fenomenalnoj ceni .

Ukoliko je vreme za redovan ručak ili večeru ili je neki poseban povod u pitanju, vrhunski obrok u prijatnom etno ambijentu je pravi izbor.

Restoran "Spaletov kućerak" Bul.Evrope 3!

Dobro došli i PRIJATNO

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! !SPALETOVA KUHINJA 2013

Bulevar Evrope 3, 21000 Novi SadПрикажи "Spaletov kućerak" на већој мапи


Bulevar Evrope 3, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI