ARGAN ELIXIR TRETMAN sa feniranjem po zelji ili latino loknama PROMO-samo 290 din.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA290 din umesto redovne cene od 1000 din. za  Novi TRETMAN kose Argan eliksirom sa  feniranjem po zelji ili latino loknama u studiju „Angel four” Raše Radujkova 16 Novi Sad .
  • Broj telefona za zakazivanje 060 636 6030
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 30.03.2017.

290 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 710 din

Popust : 71 %

Preuzeto : 0 kom

290 din umesto redovne cene od 1000 din. za  Novi TRETMAN kose Argan eliksirom sa  feniranjem po zelji ili latino loknama u studiju „Angel four” Raše Radujkova 16 Novi Sad .

 ARGAN ELIXIR TRETMAN - Luksuzni tretman s uljem argana i makadamije za zdravu kosu, očuvanje i isticanje boje te besprekorno sjajnu i svilenkasto glatku kosu. ARGAN ELIXIR hrani, hidrira, povećava volumen i vitalnost kose, predstavlja ultra efikasnu zaštitu za svaki tip i boju kose.

    Kosu obavija lekovitim, brzo upijajućim sastojcima sa neverovatno senzibilnim mirisom ostavljajući je sjajnom i optimalno hidratizovanom. Zahvaljujući anti-age svojstvu vitamina E i lekovitosti argana kosa postaje otpornija, fleksibilnija i vidljivo jača, dok ulje Makadamije kosi daje mekoću i besprekoran sjaj. ARGAN ELIXIR TRETMAN  preporučuje se posebno kod tanke i slabe, kao i kod guste, kovrčave i neukrotive kose, a optimalan je i za učestalu i jednostavnu njegu ekstenzija.

___________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


,Komentari kupaca

FB KOMENTARI