4 u1 tretman lica u Studiju Angel za samo 990 din!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 4300 din. za 4 u1 tretman lica u Studiju Angel , Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.01.2018.

990 din
Redovna cena : 4300 din

Ušteda : 3310 din

Popust : 77 %

Preuzeto : 45 kom

990 din. umesto redovne cene od 4300 din. za 4 u1 tretman lica u Studiju Angel , Narodnog fronta 73 u Novom Sadu.

Tretman započinje uklanjanjem šminke, ili njenih ostataka. Potom se na kožu aplicira enzimski piling (par minuta) i koža se očisti.

Posle tretmana parenja lica vapozonom, pristupa se čišćenju lica tj. komediekspresiji. Nakon ovog tretmana na lice se stavlja toxine maska odnosno, pravi biološki upijač koji apsorbuje i eliminise nečistoće sa kože. Time se završava prvi deo tretmana korišćenjem darsonvalizacije, koja je bitna zbog dejstva ozona na kožu.

Drugi deo tretmana podrazumeva ultrazvučnu špatulu. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju.

Postižu se odlični rezultati u čišćenju kože i tretmanu bora, bubuljica i mrlja. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Treći deo tretmana sastoji se u nanošenju maske od Aloje i seruma sa tri vrste hijelurona za potpunu revitalizaciju kože.

Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lice.

Studio Angel,

Narodnog fronta 73, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi Sad



Прикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI