Deep Tissue masaža u trajanju od 60 min.--390 din. --Duboka prijatna masaže tkiva i mišića u salonu Almamons--

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  390 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Deep Tissue masažu u trajanju od 60 min. u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 13-19h, subotom 09-14h
  • Obavezana je najava dva dana unapred, Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.07.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.07.2017.

390 din
Redovna cena : 1500 din

Ušteda : 1110 din

Popust : 74 %

Preuzeto : 163 kom

 390 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Deep Tissue masažu u trajanju od 60 min. u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad.

  • Masaža Dubokih Tkiva
  • Jači pritisak, snažniji masažni hvatovi
  • Razbija bolne kvržice
  • Trajanje masaže 60 minuta

 

  Masaža Dubokih Tkiva ili ‘Deep Tissue massage’, kako je još zovu, je savršena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u mišićima na koje se klijenti najčešće žale. Njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljšava se pokretljivost i olakšava se oslobadjanje toxina iz umornih i preopterećenih mišića.

 Deep Tissue je vrsta duboke prijatne masaže tkiva i mišića. Ona umiruje hronične bolove i napetosti unutar celog tela kroz lagane ali duboke pokrete i snažan pritisak. Kada su mišići u stanju stresa blokira se dotok kiseonika i hranjivih materijala u tkiva. Tako dolazi do upala i nagomilavanja toksina u tkivima a ova masaža opušta mišiće, otklanja toksine, poboljšava cirkulaciju i razmenu kiseonika.
 

Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31, Novi Sad

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 13/05/2017godine u 03:17:52 časova

Da li ponuda vazi i za muskarce?

ODGOVOR NA PITANJE

DA


Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi Sad



Stevana Mokranjca 31, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI