4000 din.--Proslava rođendana za decu+ party program + sokići- KREATIVNI KLUB- Marka Miljanova 7

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 4000 din umesto redovne cene od 8500 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 13h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 20-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda ne važi u dane vikenda (subota i nedelja),
  • Jedan vaučer važi za  jedan rođendan.
  • Radno vreme: (pon-pet) od 13h do 21h,
  • Povoljne cene pića u prostoru za do 40 roditelja,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.01.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.01.2018.

4000 din
Redovna cena : 8500 din

Ušteda : 4500 din

Popust : 53 %

Preuzeto : 4 kom

  • 4000 din umesto redovne cene od 8500 din. za proslavu rođendana za decu u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima (od ponedeljka do petka).

 

4000 din umesto redovne cene od 8500 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 11h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 20-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete.

   Ako želite da istinski uživate u proslavi rođendana Vaših najmilijih i da Vas oko svih sitnih detalja ne hvata nervoza, organizaciju ove godine prepustite rođendaonici "Kreativni klub Novi Sad" jer oni imaju proveren tim koji će Vam pružiti savršen rođendan . Uz vaučer dobijate i organizaciju kompletnog rođendanskog  programa za vaše klince i klinceze, 2sata sjajne zabave i divnih iznenađenja za klince bilo kog uzrasta!

Prostor u dečijoj igraonici “Kreativni Klub “ sastoji se iz dva dela. Deo za decu gde se nalaze dve prostorije za rođendane, igraonica u kojoj je stoni fudbal, x-box igrice, kuhinja za devojčice, itd…a u drugoj bazen sa lopticama za najmlađe.

   Drugi deo je za odrasle sa pogledom na decu , u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Dođite da zajedno proslavimo Vaš rođendan, da se zajedno igramo. U prostranom objektu i divnom ambijentu dočekaće vas nasmejana i vedra lica našeg stručnog tima, jer kod nas rade samo najbolji! Sa Vašom decom družiće se animatori, koji će vrlo rado pričuvati Vašu decu na sat-dva dok Vi obavljate druge poslove. Iskusni animatori će Vašem slavljeniku prirediti nezaboravnu žurku.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Kreativni klub

Marka Miljanova 7, 21000 Novi Sad




Прикажи Kretivni klub на већој мапи

Komentari kupaca

FB KOMENTARI