800 din. za RELAX masažu ili refleksologiju stopala u trajanju od 60 minuta!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 800 din.-za RELAX masažu ili refleksologiju stopala u trajanju od 60 minuta u Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Jedan vaučer podrazumeva izbor za jednu od dve ponude : RELAX masaža ili reflexologija i masaža stopala,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona 069 627293
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.03.2017.
800 din
Redovna cena : 1200 din

Ušteda : 400 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 2 kom

800 din.-za RELAX masažu ili refleksologiju stopala u trajanju od 60 minuta Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!

Jedan vaučer podrazumeva izbor za jednu od dve ponude : RELAX masaža ili reflexologija i masaža stopala,

  Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama uzvratiti kvalitetom!

  Relax masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

   Refleksologija stopala je drevna metoda masaže stopala, koja se zasniva na spoznaji da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Šri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija – či – osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin & jang) – suprotnosti  koje funkcionišu zajedno uspostavljajući ravnotežu.

Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se: nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

-- Studio lepote "Artistic 21" --

      Pap Pavla 35, Novi Sad.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


STUDIO LEPOTE ARTISTIC 21 DOO

Pavla Papa 35, Novi Sad , 21000 Novi SadPavla Papa 35, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI