## Dvomesečni intenzivni kurs engleskog ili nemačkog jezika /PROMO CENA 150 din. po času ##

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 6000 din umesto 15.000 din za dvomesečni intenzivni ili poluintenzivni kurs stranog jezika po izboru: engleski, nemački (svi nivoi A1- C2) u školi stranih jezika Centar PEN III, Bulevar Oslobođenja 65a, Novi Sad./PROMO CENA 150 din. po času/
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon.
  • Jedan vaučer važi za dva meseca kursa intenzivnog engleskog ILI nemačkog jezika za sve nivoe od A1 do C2.
  • Jedan vaučer podrazumeva 40 časova konverzacije za nove polaznike.
  • Minimalan broj polaznika za formiranje grupe je 5.
  • Po dobijanju vaučera, obavezno kontaktirati školu radi daljih uputstava 
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom + Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Kursevi počinju od novembra 2017 .
  • Sa sobom poneti vaučer i ličnu kartu.
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguce iskoristiti.

 Vaučer možete aktivirati do : 15.12.2017.

6000 din
Redovna cena : 15000 din

Ušteda : 9000 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 10 kom

6000 din umesto 15.000 din za dvomesečni intenzivni ili poluintenzivni kurs stranog jezika po izboru: engleski, nemački (svi nivoi A1- C2) u školi stranih jezika Centar PEN III, Bulevar Oslobođenja 65a, Novi Sad./PROMO CENA 150 din. po času/

Dvomesečni intenzivni kurs engleskog ili nemačkog jezika za samo 6000,00  (umesto 15000,00)

           /PROMO CENA 150 din. po času/

Iskoristite priliku da uz fantastičan popust završite kurs engleskog ili nemačog jezika koji će vam u mnogome pomoći u snalaženju kako na privatnom tako i na profesionalnom polju u životu! Kupovinom vaučera po ceni od svega 6.000 dinara umesto 15.000 dinara, dobijate 40 časova konverzacije na engleskom ili nemačkom jeziku za sve nivoe (od A2 do C1) u centru stranih jezika "Centar Pen". Nastava se odvija  u poslepodnevnim i večernjim terminima. Testiranje i sertifikat koji se dobija po završetku kursa su uključeni u cenu vaučera.

 

Opis: Intenzivni kursevi namenjeni su polaznicima koji za kratko vreme žele da ovladaju jezičkim veštinama na određenom nivou ili da aktiviraju već postojeće znanje. Intenzivnijim učenjem  kroz realne situacije u vrlo kratkom roku stičete osnove jezika koje su vam  potrebne za školovanje, posao ili dalje usavršavanje.Možemo vam pomoći  da podignete svoje znanje engleskog ili nemačkog jezika na viši nivo i steknete sigurnost prilikom korišćenja istog u komunikaciji sa drugima. Uz vašu motivaciju i prijatnu atmosferu za rad koju nudimo, uspeh sigurno neće izostati. Dođite i uverite se sami!


Stručni kadar kreira nastavu prema Vašim potrebama i u periodu koji Vama odgovara

 

Centar stranih jezika Pen III

Bulevar oslobođenja, 65a

Novi Sad

https://www.facebook.com/PenIiiSkolaStranihJezika/

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 13/04/2017godine u 08:05:44 časova

Poštovani, da li je vaučer, ako ga sada kupim, i dalje validan s obzirom da piše "Po dobijanju vaučera, a najkasnije do 01.04.2017. obavezno kontaktirati školu radi daljih uputstava ", a taj datum je prosao?

ODGOVOR NA PITANJE

Da, validan je ispravljena je greska trebalo je da glasi "Po dobijanju vaučera, a najkasnije do 20.04.2017. obavezno kontaktirati školu radi daljih uputstava "


Škola stranih jezika Centar PEN III

Branimira Ćosića 14, 21000 Novi SadBranimira Ćosića 14, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI