--GRČKA – APARTMANI--Halkidiki-SITONIJA (Neos Marmaras i Nikiti) TERMIN: 19.05.-31.05.2017 1/2 STUDIO: 59€ 1/3 STUDIO: 55€ 1/4; 1/5; 1/6: STUDIO ili APARTMAN: 49€

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman --GRČKA – APARTMANI--Halkidiki-SITONIJA (Neos Marmaras i Nikiti) za 1/2 STUDIO: 59€,  1/3 STUDIO: 55€  1/4; 1/5; 1/6:  STUDIO ili APARTMAN: 49€ (u dinarskoj protuvrednosti) u organizaciji turističke agencije "Modena travel"  ul. Modene, Novi Sad!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Termin putovanja: TERMIN: 19.05.-31.05.2017   
 • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: 021/539333ili na mail office@modenatravel.com
 • Nakon dobijanja vaučera iznos  plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Modena travel”,
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučer važi do: 19.05.2017.

Srećan put!

100 din
Redovna cena : 200 din

Ušteda : 100 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 2 kom

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman --GRČKA – APARTMANI--Halkidiki-SITONIJA (Neos Marmaras i Nikiti) za 1/2 STUDIO: 59€,  1/3 STUDIO: 55€  1/4; 1/5; 1/6:  STUDIO ili APARTMAN: 49€ (u dinarskoj protuvrednosti) u organizaciji turističke agencije "Modena travel "  ul. Modene, Novi Sad!!

TERMIN: 19.05.-31.05.2017   


Neos Marmaras je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija, na zapadnoj strani poluostrva. Njegova gradska plaža je više puta nagrađivana “ Plavom zastavicom” a na samom njenom kraju nalazi se  najveći i najluksuzniji hotelski kompleks Porto Carras.  Prelepe plaže, kristalno čisto more, marina za jahte i brodove, borova šuma koja sakriva brojne peščane uvale nadomak samog mesta, samo su neke od karakteristika ovog lepog gradića koji privlači turiste svake godine. Veliki broj restorana, taverni, nekoliko barova ispuniće očekivanja onih koji zabavu nalaze u noćnom životu, a za avanturiste postoji pregršt izleta brodom i autobusom do najlepših plaža Sitonije i mnogobrojnih zanimljivih lokaliteta.

Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110km od Soluna, između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Nikiti se sastoji iz dva dela, starog i novog. Razdvaja ih glavni put koji vodi kroz poluostrvo Sitonija. Novi deo Nikitija je atraktivniji jer se nalazi uz peščanu plažu i proteže se od glavnog puta, uz koji se nalazi bogata ponuda ugostiteljskih objekata, prodavnice, kao i veliki super market Lidl. Mesto je idealno za porodično letovanje. Plaža je peščana, sa postepenim ulaskom u more, uz koju se proteže uređeno šetalište. Egzotične plaže u okolini privlače sve koji vole divljinu i mir, a blizina Neos Marmarasa i Sartija sve one koji žele noćni izlazak i provod.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Novog Sada sa parking kod železničke stanice, Beograda u poslepodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju iMakedoniju prema Grčkoj.

2.Dan –Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Niš ,Beograd I Novi Sad u prepodnevnim časovima.

 

CENE:

1/2 STUDIO: 59€

1/3 STUDIO: 55€

1/4; 1/5; 1/6:  STUDIO ili APARTMAN: 49€

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u program
 • usluge licenciranog pratioca grupe
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €), 11 € (osobe od 19 –   64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 80 god.) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU  OSIGURANJA
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

 

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu 85% od cene aranžmana za 1/2 sobu.
 • Zak lima uređaj 3-5 evra dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu)- doplata se vrši na licu mesta.
 • Za polupansion (doručak+večera-meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana- od 10€ dnevno po osobi.

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • Putem administratvine zabrane, preračunato u dinarsku protivvrednost na dan sklapanja ugovora o putovanju, u jednakim mesečnim ratama zaključno do 15.12.2017
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.11.2017.
 • Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
 • Potrošački krediti banaka od 3-24 meseca, a na osnovu profature koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.

LEGENDA:

STD: Studio – jedna prostorija sa manjom kuhinjom (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).

APT: Apartman – jedna spavaća soba+kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).

*- kod smena obeleženih zvezdicom ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena.

NAPOMENE:

 • Cene su po osobi u evrima.
 • Cena podrazumeva najam odabrane smeštajne jedinice, studija ili apartmana i prevoz
 • Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate
 • Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

POLASCI IZ DRUGIH MESTA: (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA –  postoji mugućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd-Niš, kao i na magistralnom putu Niš-Tabanovce.

GRAD

MESTO POLASKA – DOPLATE

CENA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

+25€

KIKINDA

kod hotela Narvik

+20€

ZRENJANIN

OMV pumpa kod glavne autobuske stanice

+15€

PANČEVO

kod hotela Tamiš

+10€

GRAD

MESTO POLASKA – UMANJENJE

CENA

NIŠ

sa velikog parkinga kod Tempa

0

 

OPIS SMEŠTAJA Neos Marmaras:

Vila Lakis

 

Lokacija: Vila Lakis se nalazi na uzvišenju u centru Neos Marmarasa, nedaleko od gradske crkve, 150m od gradskog trga. Od mora je udaljena 60m a od gradske plaže 650 metara.

Smeštaj : Objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima koji se nalaze u prizemlju, prvom, drugom i trecem spratu. Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče), frižiderom, kupatilom sa tušem, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5€ po danu). Svaki studio ili apartman ima terasu.

Sadržaj:  Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).

Koordinate: 40.094007, 23.785788

Vila Stratos

 

Lokacija: Stratos House se nalazi na centralnoj lokaciji kod trga sa fontanom. Od mora je udaljena 60 m a od gradske plaže 450m, oko 6 min hoda.

Smeštaj : Vila raspolaže četvorokrevetnim apartmanima na drugom spratu kao i šestokrevetnim duplex apartmanima (dve spavaće sobe) na prvom spratu. Svi apartmani imaju po dva balkona i delimičan pogled na more a opremljeni su odličnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa velikim frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5€ po danu).

Sadržaj:  Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).

Koordinate:40.093204, 23.787388

Vila SISI

 

Ova vila je poznata po svom kvalitetu iljubaznošću domaćina, koji uvek širom otvorenih vrata prima stare i nove goste.

Lokacija: vila se nalazi na 150m od mora,iznad fudbalskog stadiona, a na 300 m od gradske plaže

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 5osoba.

 Svi studijii , apartmani imaju TV, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj (korišćenjenije uključenu u cenu, 5€ po danu), terasu.

Sadržaj: Vila ima dvorište, tuš u dvorištu. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.Besplatan WI-FI internet (Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera).

Koordinate:  40.092673, 23.789551

 

OPIS SMEŠTAJA Nikiti:

Vila Stefania

Lokacija: Vila Stefania je kompleks od više novoizgrađenih objekta (2014-2015), idealno je locirana, nalazi se u mirnom delu letovališta, a udaljena je oko 80m od plaže i šetališta.

Opis: Ovaj moderno izgrađeni kompleks se sastoji od komfornih i kompletno opremljenih studija i apartmana, namenjenih za smeštaj 2 do 4 osobe. Svi smeštajni kapaciteti se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa garniturom za sedenje, TV, Wi Fi internet, klima uređaj.  Vila poseduje veliko, ograđeno i lepo uređeno dvorište kao i privatni parking.
Google maps: 
Latitude: 40.211612
Longitude: 23.674703

Vila George

Vila GEORGE je bukvalno nova kuća, koja ove sezone, leto 2017. prima prve goste. Nalazi se u mirnom delu Nikkitija, u naselju sa puno novih kuća, vila i vikendica, udaljena je od plaže i šetališta 360m.

Opis: Vila se sastoji od 4 prelepa, identična duplex apartmana, od kojih se dva nalaze na spratu a dva na prizemlju sa  izlazom u privatno dvorište, travnjak. Ispred same vile na ulazu, nalazi se parking . Svaki duplex apartman ima modernu, totalno opremljenu kuhinju sa aspiratorom, električnim šporetom sa rernom i ravnom pločom, velikim frižiderom koji poseduje veću zamrzivač komoru I porodični trpezarijski sto sa 4 stolice. U okviru dnevnog boravka se nalazi ugaona garniture koja je na razvlačenje te je pogodna i predviđena za spavanje za dve odrasle osobe. U okviru dnevnog boravka nalazi se LCD TV i klima uređaj ( u ceni). Pored dvenog boravka I kuhinje sa trpezarijom, postoje još dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi bračni krevet a u drugoj se nalaze dva single kreveta. Svaka spavaća soba ima svoje veliki plakar. Takođe, svaka soba ima izlaz na balkon, terasu, ili privatno dvorište ukoliko se nalazi u prizemlju. WiFi internt je u ceni. Kupatilo/wc je novo sa zastakljenom tuš kabinom i prirodnom ventilacijom.

 Latitude: 40.212585,
Longitude: 23.6758,15

 

 

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA

 • Studio se sastoji od kupatila (tuš/wc) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja.
 • Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
 • Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze I kuhinjski elementi I jedan ili dva ležaja (ili sofa na otvaranje), kupatila I terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom I ima niži, kosi plafon.
 • Putnici ulaze u očišćen I spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene  peškirima (osim gde je to drugačije navedeno), toalet papirom I sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši petog dana boravka.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standard. Grčki standard za normalni krevet je 75-90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 do 140cm širine.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći I četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija I izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U studio, apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9:00h. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan I standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija I smeštaja dostupan je  u agenciji ili  na web-stranici www.modenatravel.com
 • Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja I kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja I promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. Sef, parking,TV, klima uređaj…)

NAPOMENE:

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme I mesto polaska autobusom
 • Turistička agencija određuje mesto polaska I povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pause radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili  benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište(ne može da sedi u krilu).
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija  ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. Gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja I Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa I zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi I zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika I objektivnih okolnosti.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni I dr.) I da sami blagovremeno I uredno obezbede potrebne uslove I isprave.

PITANJE POSTAVLJENO DANA 03/05/2017godine u 06:04:01 časova

(Neos Marmaras i Nikiti) za 1/2 STUDIO: 59€ - da li je ovo cena za 1 dan ili za 10 dana?

ODGOVOR NA PITANJE

za 10 dana po osobi, informacije na broj.tel. 021 539 333 


DOO MODENA TRAVEL

Trg slobode 4, 21000 Novi SadTrg slobode 4, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI