/ PROMO / Ćevapi sa prilozima (oko 1,2kg.) dve lepinje i dva dezerta u restoranu Naša Konoba za 699 din.!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 699 din. umesto redovne cene od 1860 din. za Ćevape sa prilozima (oko 1,2kg.) dve lepinje i  dva dezerta u restoranu "Naša Konoba" Braće Popović 1, Novi Sad!
 • U restoranu ne postoji nikakva mogućnost da se kupe vaučeri
 • Obavezno poneti odštampan kupon sa svim potrebnim podacima
 • Kupon je predviđen za dve osobe, ali u tom pogledu nema ograničenja
 • Kupon je važeći do datuma koji je upisan na kuponu
 • Ponuda po ovoj ceni se može iskoristiti jedino u restoranu
 • Ukoliko želite da ponesete hranu, usluga pakovanja će Vam biti naplaćena u iznosu od 100 dinara
 • Možete kupiti neograničen broj kupona, ali u istom trenutku možete kombinovati maksimalno tri kupona
 • Desert je čokoladni kolač, pita sa jabukama ili palačinka sa premazom po želji
 • Kuponi se ne mogu koristiti za dan žena, dan zaljubljenih, u vreme velikih sajmova...
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.06.2017.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2017.

699 din
Redovna cena : 1860 din

Ušteda : 1161 din

Popust : 62 %

Preuzeto : 22 kom

699 din. umesto redovne cene od 1860 din. za Ćevape sa prilozima (oko 1,2kg.) dve lepinje i  dva dezerta (Dezert je jedna od poslastica koje imamo taj dan na meniju tulumbe, ili crni kolač ili pita sa jabukama) u restoranu "Naša Konoba" Braće Popović 1, Novi Sad!

     Ponosno Vam predstavljamo restoran Naša Konoba, jedan od najmlađih, ali svakako i jedan od najlepših restorana u ovom delu Srbije.

  Među retkim smo restoranima koji su akcenat stavili na domaćinsku atmosferu i apsolutno, bez kompromisa insistiramo na tome. Važno nam je da je svaki gost dočekan baš onako kako bi i mi voleli da nas neko dočeka.

  Imamo jasne ciljeve i vrlo precizno određen standard, pa za Vas hranu pripremaju vrhunski kuvari, a našim dragim gostima nudimo vrlo primamljivu vinsku kartu u prelepom etno ambijentu, sa ognjištem kao iz starih priča. Ljubazno osoblje će se u svakom trenutku truditi da Vaš boravak kod nas preraste u redovno druženje.

  Pred gostima se spremaju specijaliteti ispod sača, a pored toga, roštilj na ćumuru, po svom mirisu i ukusu već dobro poznat stalnim gostima i uz novosadske tamburaše i najlepše kafanske pesme, stvoriće Vam doživljaj o kome ćete sasvim sigurno pričati svima i širiti nadaleko lep glas o nama.

  U večernjim satima tamburaši će svakako krunisati dobru atmosferu, kako za poslovne događaje, tako i za romantične susrete. Pored redovnih dešavanja, biće nam čast da organizujemo sve Vaše bitne događaje, one poslovne, ali i one privatne. Ukupan kapacitet restorana bez bašte je oko 140 gostiju, a u okviru prostora možemo organizovati i skoro potpuno odvojene manje grupe. Tamburaši će po pozivu doći i u vreme kada to Vama odgovara.

 

Dobro nam došli,

Vaš restoran,

"Naša Konoba"

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


UGOSTITELJSKA RADNJA NAŠA KONOBA

Braće Popović 1, 21000 Novi SadBraće Popović 1, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI