30% popusta--/ PROMO / Ćevapi na kajmaku (380gr)sa lepinjom u restoranu --Zlatiborsko Prozorče-- za 518din.!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 518 din. umesto redovne cene od 740 din. za Ćevape na kajmaku(380gr) sa lepinjom  u restoranu "Zlatiborsko Prozorče" Dimitrija Tucovića 3(ispod tribine stadiona) Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda se može koristiti isključivo u restoranu,
  • Radno vreme kuhinje: NON-STOP (0-24h),
  • Vaučeri se mogu koristiti odmah po dobijanju,
  • # U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE --SVAKIM RADNIM DANOM  kao i Subotom i Nedeljom-- (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.10.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 

Vaučer važi do: 30.10.2017.

518 din
Redovna cena : 740 din

Ušteda : 222 din

Popust : 30 %

Preuzeto : 10 kom

30% popusta--518 din. umesto redovne cene od 740 din. za Ćevape na kajmaku(380gr) sa lepinjom  u restoranu "Zlatiborsko Prozorče" Dimitrija Tucovića 3 (ISPOD TRIBINE STADIONA ) Novi Sad!

 Ukoliko ste ljubitelj dobrog i kvalitetnog roštilja a pritom volite da uživate u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi Popusti 021  u saradnji sa  restoranom "Zlatiborsko Prozorče"  su za Vas pripremili specijalitet po fenomenalnoj ceni .

  Zlatiborski melos, zlatiborski miris i ukus, zlatiborska nošnja, pa čak i minijaturni zlatiborski četinari u bašti restorana, za one koji su ljubitelji tog kraja i tamošnje kuhinje, dovoljan su razlog da posete autentični restoran koji prkosi urbanom i čuva tradiciju.

Златиборско Прозорче  д.о.о.
Нови Сад, ул.Димитрија Туцовића бр.3

маил: zlatiborsko@gmail.com;
www.zlatiborskoprozorce.co.rs

 https://www.facebook.com/zlatiborskoprozorcens/?fref=ts

_________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!ZLATIBORSKO PROZORČE

Dimitrija Tucovića 3, 21000 Novi SadDimitrija Tucovića 3, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI