Mešano meso za Dve osobe sa prilogom--(600gr) u restoranu --Chicken Tikka-- !

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 30% popusta (605 din. umesto redovne cene od 865 din.) za Mešano meso za Dve osobe (600gr) + prilog -u restoranu "Chicken Tikka" Dimitrija Tucovića 3 (ISPOD TRIBINE STADIONA ) Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda se može koristiti isključivo u restoranu,
  • Radno vreme: svim radnim danima i vikendom (10-23h),
  • Vaučeri se mogu koristiti odmah po dobijanju,
  •    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-.
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.9.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 

Vaučer važi do: 30.9.2017.

605 din
Redovna cena : 865 din

Ušteda : 260 din

Popust : 30 %

Preuzeto : 31 kom

30% popusta (605 din. umesto redovne cene od 865 din.) za Mešano meso za Dve osobe (600gr) + prilog-u restoranu "Chicken Tikka" Dimitrija Tucovića 3 (ISPOD TRIBINE STADIONA ) Novi Sad!

Mešano meso za Dve osobe --(-Svinjski ražnjići, dimljena vešalica, krmenadle, pljeskavice, ćevapi, domaća kobasica)

 Sa tradicijom dužom od 20 godina, restoran Chicken Tikka je sinonim za restoran sa najkvalitetnijom nacionalnom kuhinjom.veliki izbor sveže pripremljenih gotovih jela,jela sa roštilja, ribe,salata, specijaliteta kuće, raznih poslastica,učiniće Vaš boravak u restoranu Chicken Tikka nezaboravnim.

Na raspolaganju Vam je profesionalno i ljubazno osoblje, a za vrhunski kvalitet hrane, brine se odabrani tim afirmisanih gastronoma. Ukoliko zelite da probate neke od nasih spescijaliteta u vašem domu, iste ćemo Vam u najkraćem vremenu doneti na kućnu adresu. 

PRIJATNO VAŠA CHICKEN TIKKA.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-.


RESTORAN CHIKEN TIKKA

Dimitrija Tucovića 3 , 21000 Novi SadDimitrija Tucovića 3, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI