890 rsd KOLORISANJE KOSE PO IZBORU (sombre balayage,ombre,sencenje kose sa pramenovima)+MASKA ZA REGENERACIJU KOSE+FENIRANJE-- Ns Holywood --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 890 rsd umesto 3.200 rsd za KOLORISANJE KOSE PO IZBORU (sombre, balayage, ombre, senčenje kose sa pramenovima)+MASKA ZA REGENERACIJU KOSE+FENIRANJE u frizersko kozmetičkom salonu "Holywood NS" , Vladike Ćirića 21, Novi Sad!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Radno vreme salona Ponedeljka do petka 9-19h; Subota 9-18h
    Nedelja neradna
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2017.

890 din
Redovna cena : 3200 din

Ušteda : 2310 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 3 kom

890 rsd umesto 3.200 rsd za KOLORISANJE KOSE PO IZBORU (sombre, balayage, ombre, senčenje kose sa pramenovima)+MASKA ZA REGENERACIJU KOSE+FENIRANJE u frizersko kozmetičkom salonu "Holywood NS" , Vladike Ćirića 21, Novi Sad!


- Ombre je senčenje kose sa postepenim ali vidljivom razlikom boje od tamnog korena ka svetlim krajevima. 
Ne odnosi se samo na prirodnu boju kose gde su krajevi posvetljeni ili na braon nijanse. Na smeđoj kosi moze se raditi ombre kesten, crvenkaste ili bakarne nijanse. 
 
- Sombre je blazi oblik ombre sa nežnijim prelazom. Razlika između boje u korenu u krajevima je manja i izgleda prirodnije od ombre nijansiranja. Kotrast je manji od korena i krajeva u odnosu na ombre tehniku.
 
 
- Balajaž je nijansiranje kose bez precizno određenog mesta pramenovima i vise je prirodnijeg izgleda.Ne mora se raditi cela kosa, već samo par pramenova kako bi se dobio blag kontrast.
 
 
- Flambojaž je tehnika je kombinacija  ombre i balajaž tehnike nijansiranja.


- Ecailleje tehnika sencenja kose je tamnija verzija balayage osnovna boja je tamna a pramenovi su izrazito zlatni

##  "Holywood NS" ##

Vladike Ćirića 21, Novi Sad!

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!Frizersko kozmeticki salon Ns Holywood

Vladike Cirica 21, 21000 Novi SadVladike Cirica 21, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI