280 din. - FENIRANJE+MASAŽA KERATINSKOM MASKOM ZA STIMULACIJU I RAST KOSE!!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 280 din. umesto redovne cene od 700 din. za FENIRANJE+MASAŽA KERATINSKOM MASKOM ZA STIMULACIJU I RAST KOSE u frizersko kozmetičkom salonu "Holywood NS" , Vladike Ćirića 21, Novi Sad!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Radno vreme salona Ponedeljka do petka 9-19h; Subota 9-18h
    Nedelja neradna
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2017.

280 din
Redovna cena : 700 din

Ušteda : 420 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 3 kom

280 din. umesto redovne cene od 700 din. za FENIRANJE+MASAŽA KERATINSKOM MASKOM ZA STIMULACIJU I RAST KOSE u frizersko kozmetičkom salonu "Holywood NS" , Vladike Ćirića 21, Novi Sad!

      Popusti 021 i frizersko kozmetički salon Holywood NS su za Vas pripremili ponudu koja će Vam omogućiti da imate novu i modernu frizuru.

   Novosađanke su poznate širom Srbije po svojoj lepoti a jedan od glavnih razloga za takva razmišljenja su svakako i njihove lepe i moderne frizure. Zato Vas danas vodimo na šišanje i feniranje u frizersko kozmetičkom salonu Holywood NS gde ćete za samo 280 dinara imati frizuru kao iz bajke.  

Frizersko kozmetički salon “Holywood NS
Vladike Ćirića 21
Novi Sad

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmeticki salon Ns Holywood

Vladike Cirica 21, 21000 Novi SadVladike Cirica 21, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI