800 dinara umesto redovne cene od 2500 dinara za prvi mesec za početne kurseve ŠPANSKOG Ili FRANCUSKOG jezika u školi jezika Etoile!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  800 umesto 2500 dinara za mesec dana kursa jezika po izboru:  španski ili francuski u školi stranih jezika "ETOILE", Cvećarska 2 (u okviru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK), Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon.
  • Jedan vaučer važi za mesec dana kursa španski ili francuski 
  • Minimalan broj polaznika za formiranje grupe je 2.
  • Po dobijanju vaučera, obavezno kontaktirati školu radi formiranja grupa, 
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom + Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Sa sobom poneti vaučer i ličnu kartu.
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguce iskoristiti.

 Vaučer možete aktivirati do : 30.06.2017.

800 din
Redovna cena : 2500 din

Ušteda : 1700 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 0 kom

 800 umesto 2500 dinara za mesec dana kursa jezika po izboru:  španski ili francuski  u školi stranih jezika "ETOILE", Cvećarska 2 (u okviru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK), Novi Sad!

800 umesto 2500 dinara. Savladajte brzo i lako:

  • francuski,
  • španski

    Poštovani sugrađani, svako ulaganje u sebe, poput dodatnog obrazovanja, ma koliko truda da zahteva, nije uzaludno potrošeno vreme, već je nešto što će povećati vašu vrednost kako u vašim, tako i u očima ljudi oko vas.

Vrednost kursa je 2500 dinara mesečno

800 dinara za prvi mesec  za početne kurseve ŠPANSKOG Ili FRANCUSKOG jezika u školi jezika Etoile

Škola za učenje francuskog i španskog jezika Etoile je mesto gde  u prijatnoj atmosferi možete na vrlo kreativan i inovativan način naučiti francuski i španski jezik. Na našim kursevima je pre svega zastupljena konverzacija, a nastava se odvija u grupama od 2 do 8 polaznika. Koristimo savremene metode u nastavi, autentične tekstove, pesme, film  jer nam je cilj  da pored jezika koji želite da naučite, upoznate i kulturu.

Program je uvek prilagodjen potrebama i interesovanjima polaznika.

Početni kursevi su namenjeni osobama koje do sada nisu učile španski i francuski jezik. Tokom ovih kurseva će  naučiti da daju osnovne informacije o sebi, da se snadju u restoranu, gradu, pijaci i prodavnici. Nakon završenog kursa polaže se test za dobijanje sertifikata.

Naše prostorije se nalaze u okviru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK) u Novom Sadu. 

Pozovite nas za detaljnije informacije  063/8361725, pišite nam na mejl: ascericj@gmail.com    ili  facebook: Étoile - škola francuskog i španskog 

 

Škola stranih jezika "ETOILE"

Cvećarska 2 (u okviru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK)

Novi Sad

https://www.facebook.com/Étoile-škola-francuskog-i-španskog-1803141553284017/?fref=ts

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


ŠKOLA STRANIH JEZIKA ETOILE

Cvećarska 2, 21000 Novi SadCvećarska 2, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI