Izlet u MORAHALOM -- SEGEDIN za 9 evra uz autobuski prevoz! Polasci: , 13.8.2017.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje MORAHALOM - BANJA ERZEBET za 9 evra (uz autobuski prevoz)!!!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polasci:            13.08.2017.
  • Polazak iz Beograda i Novog Sada,
  • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na brojeve tel: 011/2287-022, 011/6306650 I 062/323423 ili na mail  bgtursplus@gmail.com
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 9 Eura(u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,Pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!

100 din
Redovna cena : 200 din

Ušteda : 100 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje u

  MORAHALOM - BANJA ERZEBET za 9 evra (uz autobuski prevoz)!!!

TERMINI POLASKA:     

       13.08.2017.


MORAHALOM - BANJA ERZEBET

 

Morahalom se nalazi na 12 km od granice sa Srbijom. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 15 zatvorenih i  7 otvorenih bazena, 11 sauna, wellness uslugama, infra-finskom saunom i povoljnim cenama cele godine dočekuje svoje goste. Alkalna termalna voda sa hidrokarbonatima i jodom stiže sa dubine od 660 metara. Temperatura vode je 39,5 stepeni Celzijusovih. Voda blagotvorno utiče na obolenja zglobova kolena i ramena, reumatska obolenja i ginekološke probleme. Aqua park pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste. U sastavu banjskog kompleksa je čarda koja nudi lokalne specijalitete.

PROGRAM PUTOVANJA:

 -

Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu u 05:30 časova I iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 06:45 časova. Dnevna vožnja preko Subotice prema mađarskoj granici. Nakon graničnih formalnosti dolazak u Morahalom. Slobodno vreme za kupanje i uživanje u banji Eržebet, Vreme predviđeno za korišćenje sadržaja u banji je oko 6-7 sati. U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

 

Cena aranzmana uz kupljeni vaucer iznosi 9 evra po osobi

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke.

 

Termini polaska:              18.06.2017.,        16.07.2017.,        13.08.2017.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:   

-prevoz autobusom na relaciji po program

-usluge vodiča tokom putovanja

-agencijske usluge

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- ulaznicu za Morahalom banju iznos od 850 din.

-individualne troškove

 

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 50  plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost.

Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

011 2287022,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Kneza Višeslava 63, 11000 Beograd



Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

Komentari kupaca

FB KOMENTARI