Ekspertski 4D ultrazvuk za 3500 din. u Poliklinici Gracia medika, Koče Popovića 7, Beograd!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 3500 dinara umesto redovne cene od 7000 din. za Ekspertski 4D ultrazvuk, nalaz lekara specijaliste i snimak 4D ultrazvuka na disku u Poliklinici Gracia medika, Koče Popovića 7, Beograd!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Radno vreme: pon-pet 08-21h,  subotom 09-15h,
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju,
 • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.02.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 20.02.2018.

3500 din
Redovna cena : 7000 din

Ušteda : 3500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 0 kom

3500 dinara umesto redovne cene od 7000 din. za Ekspertski 4D ultrazvuk, nalaz lekara specijaliste i snimak 4D ultrazvuka na disku u Poliklinici Gracia medika, Koče Popovića 7, Beograd!

Ekspertski 4D ultrazvuk, nalaz lekara specijaliste i snimak 4D ultrazvuka na disku

 • Ekspertski 4D ultrazvuk
 • Nalaz lekara specijaliste
 • Snimak 4D ultrazvuka na CD-u
 • Pregled se radi od 20 do 26 nedelje trudnoće

Ultrazvučna dijagnostika je nezaobilazna metoda koja se koristi za praćenje trudnoće.
Zahvaljujući napredovanju tehnologije danas je moguće ispratiti i kontrolisati svaki detalj razvoja ploda u materici.

4D ultrazvuk predstavlja najsavremeniji način pregleda trudnica, gde se ultrazvučni talasi softverskim putem  pretvaraju u sliku fetusa, koja je izuzetno jasna i fascinantna roditeljima koji sve vreme mogu da posmatraju svoju još nerođenu bebu. Na ovaj način veza između roditelja i bebe postaje još jača.

DA LI JE PRIMENA 4D ULTRAZVUKA BEZBEDNA?

Mnogobrojne sprovedene studije pokazale su da je primena ultrazvuka u potpunosti bezbedna.

KOJA JE PREDNOST 4D ULTRAZVUKA U ODNOSU NA OSTALE VRSTE ULTRAZVUČNIH PREGLEDA?

2D ultrazvuk se primenjuje kod utvrđivanja starosti trudnoće,  određivanja veličine ploda i otkrivanje potencijalnih anomalija i problema.
3D ultrazvuk prikazuje detaljnu sliku fetusa, sa osećajem dubine.
4D ultrazvuk ima i četvrtu dimenziju-vreme i na taj način se dobija prikaz pokreta fetusa u realnom vremenu. Kada je u pitanju kasnija faza trudnoće, mogu se, pored pokreta i celokupne anatomije u sklopu video snimka uočiti i istezanje, češkanje, sisanje prstića, mrštenje, osmeh fetusa.
Pregled se snima na CD.

Ekspertski 4d ultrazvčni pregled od 20 do 26 nedelje trudnoće, sa snimkom bebe na CD-u.

Evo zašto smo za vas odabrali Polikliniku Gracia Medika:

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga.

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.
Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici.

Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.


Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića 7
Beograd

www.graciamedika.com

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom!


POLIKLINIKA GRACIA MEDIKA BEOGRAD

Koče Popovića 7, 11000 BeogradKoče Popovića 7, 11000 Beograd

Komentari kupaca

FB KOMENTARI