1400 din za 2(dva) kg torte po Vašem izboru, IZABERITE JEDNU od 6 vrsta fenomenalnih torti !

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1400 din umesto redovne cene od 2000 za 2(dva) kg torte po Vašem izboru u poslastičarnici “Osmi kontinent” Sentandrejski put 97 u Novom Sadu. Izaberite Švarcvald, Markizu, Snikers, Cheese cake, Čoko šnit ili posna čokoladna torta sa malinom ili višnjom!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Ponuda ne podrazumeva dostavu!
  • Torte su težine 2 kg. okruglog oblika prečnika 26 cm, što je dovoljno za 15 osoba – parčadi!
  • Dekoracija se dodatno naplaćuje!
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 11h do 20h-nedeljom od 12 do 19h
  • Obavezno zakazivanje unapred na 064 994 54 09,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 30.01.2018.

1400 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 600 din

Popust : 30 %

Preuzeto : 7 kom

1400 din umesto redovne cene od 2000 za 2(dva) kg torte po Vašem izboru u poslastičarnici “Osmi kontinent”  Sentandrejski put 97 u Novom Sadu. Izaberite Švarcvald, Markizu, Snikers, Cheese cake, Čoko šnit ili posna čokoladna torta sa malinom ili višnjom!

 IZABERITE JEDNU od 6 vrsta fenomenalnih torti !

POPUSTI 021 u saradnji sa poslastičarnicom “OSMI KONTINENT” su vam pripremili slatku ponudu da obradujete sebe i Vama drage osobe. Za koju god tortu da se odlučite  nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa. U NAJVEĆEM PROCENTU POSLE KUPLJENE PRVE TORTE ZADOVOLJNI KUPCI OBIČNO ISPROBAJU I OSTALE TORTE.Bilo je slučajeva da su sladokusci naručili svih 6 različitih vrsta.


Torte su težine 2 kg. okruglog oblika prečnika 26 cm, što je dovoljno za 15 osoba – parčadi .

Dekoracija po želji se dodatno naplaćuje.

Mogučnost spajanja vaučera u veće TORTE.

      Uživajte i prijatno!!!

               

U asortimanu poslastičarnice “OSMI KONTINENT” možete naći razne vrste sitnih kolača, sladoled na točenje, širok izbor torti svih oblika i dekora po želji i ukusu. Za slave, praznike, veselja, svadbe ili jednostavno da se zasladite! Zadovoljni kupci su naša najbolja reklama!

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

OSMI KONTINENT

Sentandrejski put 97, 21000 Novi Sad
View Osmi Kontinent in a larger map

Komentari kupaca

FB KOMENTARI