Besplatan vaučer sa kojim se ostvaruje popust- 500 din umesto 1.000 din za ojačavanje noktiju trajnim IBD-gel lakovima

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  Besplatan  vaučer sa kojim se ostvaruje popust- 500 din umesto 1.000 din za ojačavanje noktiju trajnim IBD-gel lakovima u boji ili trajnim frenčom + estetski manikir + ukrašavanje  u frizerskom studiju “Magic style” u ul.Cara Dušana 50 u Novom Sadu.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme frizerskog studija : pon-pet od 07,30h-20,30h, subotom od 08-20h,nedeljom od 08,30h-21,00h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na tel/021 644-77-69; mob/060 755-77-56
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Vaučere možete koristiti najranije od 10.04.2013.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 10.05.2013.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 

Vaučer važi do: 10.maja 2013.

500 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 1 kom

PONUDA OBUHVATA:  Besplatan  vaučer sa kojim se ostvaruje popust- 500 din umesto 1.000 din za ojačavanje noktiju trajnim IBD-gel lakovima u boji ili trajnim frenčom + estetski manikir + ukrašavanje  u frizerskom studiju “Magic style” u ul.Cara Dušana 50 u Novom Sadu.

Popusti021 i frizerski studio “Magic style” u ul.Cara Dušana 50 u Novom Sadu su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepe, negovane i duge nokte glamuroznog sjaja.

Želite da imate lepe i duge nokte, ali Vaši prirodni nokti se stalno lome i pucaju.

 Najbolji način da nokte učinite zdravim i lepim je taj da ih ojačate trajnim IBD- gel lakom posle koga će izgledati savršeno i nećete morati da razmišljate o njihovom sređivanju duži vremenski period.

Gelovi Američke kompanije IBD daju potpuno prirodan osećaj i izgled noktiju, nokat izrađen IBD-gelom nema težinu tako da klijent nema osećaj da su nokti veštački već ih doživljava kao prirodne a sama boja gela omogućava da isti i vizuelno deluju maksimalno prirodno . Svi IBD-gelovi imaju jako lepe i prirodne nijanse.

 Trajni IBD-gel lak je revolucionarna tehnologija koja bez turpijanja i oštećenja nokatne ploče omogućava da se lak zadrži na noktima više nedelja.

  IBD–gel lak je odličan za nanošenje na prirodne nokte, daje noktima glamurozan sjaj, ne daje noktu samo lepotu već ga i jača. Nanošenjem IBD–gel lakova nokti se i hrane a vi ne morate da razmišljate o njima več samo da uživate u njihovoj savršenosti i boji.

Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih usluga uz trajni frenč, ukrašavanje po želji,  gel u boji ili lakiranje:

ojačavanje noktiju,

izlivanje noktiju

 nadogradnju noktiju

 Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom, izgledom i dužinom Vaših noktiju, izlivanje ili nadogradnja su pravo rešenje da obezbedite celokupan izgled kojim ćete biti zadovoljne u potpunosti! Ako ste srećnica koja ima prirodno lepe, zdrave i duge nokte, onda ih možete ojačati da bi Vam još dugo ostali takvi! Takođe, za potpunu lepotu Vaših noktiju, tu je i trajni frenč za jedan klasičan, prefinjen i negovan izgled ili ukrašavanje noktiju za devojke od stila koje prate akuelne trendove!

  Frizerski studio “Magic style” u ul.Cara Dušana 50 u Novom Sadu Vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparati za negu kose, lica i tela, a u ponudi imaju najnoviji Solarijum sa novim chocolate brown lampama kao i sve vrste frizerskih i kozmetičkih usluga koje obavljaju stručna lica u ovoj oblasti!

Napomena

     Popusti 021 su za Vas obezbedile i promotivne ponude gde naše popuste ostvarujete samo pomoću vaučera. Dovoljno je da se besplatno registrujete na našem sajtu www.popusti021.rs  ,i  naručite vaučer iz promotivne ponude za 0 dinara . Mi  Vam šaljemo na Vaš e-mail vaučer i užitak je Vaš.

   Kod promotivnih ponuda plaćanje vršite isključivo davaocu usluge.


frizerski studio “Magic style”

ul.Cara Dušana 50 u Novom Sadu , 21000 Novi Sad
View frizerski studio “Magic style” in a larger map

Komentari kupaca

FB KOMENTARI