1890 din. za dioptrijski ram i stakla u Optici “Optiland”, Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1890 din. umesto redovne cene od 5500 din. za dioptrijski ram i stakla (do + - 6 dioptrije) + mikrofiber krpica u Optici “Optiland” Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad !
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Vaučer se može koristiti za +-6 dioptriju bez cilindra!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09h do 19h, subotom od 09h do 13h.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 30.12.2017.

1890 din
Redovna cena : 5500 din

Ušteda : 3610 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 1 kom

1890 din. umesto redovne cene od 5500 din. za dioptrijski ram i stakla u Optici “Optiland” Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad!

  Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

  Optičarska radnja "Optika Optiland" nalazi se na Bulevaru oslobođenja 61 u Novom Sadu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optika Optiland " poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara CR plastificirana stakla +-6 dioptrije (postoji mogućnost nadoplate u optici za druge dioptrije), maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U  ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i niske cene. 

_______________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
Optika Optiland

Bulevar oslobođenja 61, 21000 Novi SadПрикажи Optika Optiland на већој мапи


Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI