Postavite stvari u stanu ili kući na pravo mesto uz pomoć Feng Shui pravila!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 450 dinara umesto 4500 din. za Analizu i izradu Feng Shui projekta za Vaš stambeni ili radni prostor --DAS-Društvo Astrologa Srbije--
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Po dobijanju vaučera kupac dostavlja njegovu šifru mail-om, adresu za slanje gotove analize i Feng Shui projekta kao i skicu svog stambenog (radnog) prostora. Skica obavezno treba da sadrzi dimenzije prostora, obeležena sva vrata i prozore kao i izvore vode. Neophodno je obeležiti i strane sveta.
  • Analiza se šalje na kućnu adresu običnom poštom u roku od najviše 7 dana.
  • Lično preuzimanje projekta je moguće u Beogradu u terminu zakazanom telefonskim putem.
  • Radno vreme: pon-pet 13-22h ,subotom 09-15h.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Tel.> 061/1613699   063/1705737   065/5473377
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.12.2017.

450 din
Redovna cena : 4500 din

Ušteda : 4050 din

Popust : 90 %

Preuzeto : 0 kom

450 dinara umesto 4500 din. za Analizu i izradu Feng Shui projekta za Vaš stambeni ili radni prostor --DAS-Društvo Astrologa Srbije--

 

Feng shui je drevna kineska veština uređenja životnog prostora i kao takva prisutna je u svim kulturama sveta. Osnovni princip feng shui-ja podrazumeva da naš životni i radni prostor predstavlja nas same i preslikava se na život kakav vodimo. Ukoliko stvorimo kvalitetnije okruženje u kojem energija može nesmetano da teče, biće nam lakše da privučemo u život sve ono što nam je potrebno.

Zasnovan na kroćenju prirodnih sila radi postizanja napretka, harmonije i vitalnosti, feng šui je veština uređenja doma ili radnog prostora, pomoću koje - Možete da stvorite ili razorite sreću.

Feng shui projekat će Vam pokazati šta na Vaše ukućane utiče dobro, a šta loše, šta Vam to dodaje pozitivnu energiju,a šta je nepotrebo crpi, gde su Vam slabe tačke i kako da izbegnete moguće zdravstvene probleme, šta da učiniti kako biste ljubavni život učinili kvalitetnijim, šta je to što bi trebalo da učinite da trasirate Vašu novu stazu ka poslovnim uspesima i još mnogo toga.

Detaljnom analizom prostora dobićete kompletan i jasan predlog za pravilan raspored nameštaja i određivanje najboljeg položaja za spavanje i radne aktivnosti, savete za odabir boja i simbola, postavljanje “lekova” i zaštita za kuću i svaku prostoriju u njoj na problematičnim mestima.

Po dobijanju kupona neophodno je uz kupon dostaviti skicu stambenog prostora. Skica mora imati obeležene strane sveta, upisane namene prostorija kao i ucrtane izvore vode, vrata i prozore.

Mail za dostavu kupona i podataka je  das.radmilo@gmail.com


--DAS-Društvo Astrologa Srbije--

Tel.> 061/1613699   063/1705737   065/5473377

http://astrosrbija.com

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Društvo astrologa Srbije – DAS

Vuka Karadžića 3, 23000 ZrenjaninVuka Karadžića 3, Zrenjanin

Komentari kupaca

FB KOMENTARI