Opšti kurs engleskog ili mađarskog jezika u trajanju od dva meseca (3x sedmično)– početni nivo ## PROMO CENA 135 din. po času##

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 4.000 din. umesto redovne cene od 10.000 din. za Dvomesečni opšti kurs engleskog ili početni nivo mađarskog jezika (3x sedmično)## PROMO CENA 135 din. po času## u centru stranih jezika "Spark team", Bulevar Vojvode Stepe 93 , Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon.
  • Jedan vaučer važi za dva meseca kursa,
  • Broj polaznika za formiranje grupe je od 3 do  6 polaznika 
  • Po dobijanju vaučera, a najkasnije do 30.10.2017. obavezno kontaktirati školu radi daljih uputstava u vezi sa polaganjem testa znanja na telefone: 069 499 0555
  • Kursevi počinju po formiranju grupe ili prijavi individualnih polaznika.
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti do 30.10.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom

 

Vaučer važi do: 30.10.2017.

4000 din
Redovna cena : 10000 din

Ušteda : 6000 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 2 kom

4.000 din. umesto redovne cene od 10.000 din. za Dvomesečni opšti kurs engleskog ili početni nivo mađarskog jezika (3x sedmično)## PROMO CENA 135 din. po času## u centru stranih jezika "Spark team", Bulevar Vojvode Stepe 93 , Novi Sad!

  Iskoristite priliku da uz fantastičan popust omogućite sebi opšti kurs engleskog ili početni nivo mađarskog jezika koji će Vam u mnogome pomoći u snalaženju kako na privatnom tako i profesionalnom životu! Nastava se odvija tri puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

   Edukativni centar „Spark” je novootvoreni edukativni centar na Novom Naselju, namenjen prvenstveno učenju stranih jezika. Naši profesori engleskog jezika su licencirani sa dugogodišnjim iskustvom i radom u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu ali i u inostranstvu u Velikoj Britaniji (Colchester Campus – University of Colchester) i Americi (Marymount University – Arlington, Virdžinija).
   Način rada Edukativnog centra „Spark” zasniva se na interaktivnoj komunikaciji i radu u grupama od 3 do 6 učenika, vodeći računa o specifičnim potrebama svakog polaznika. Cilj našeg edukativnog centra je da vas motivišemo da uživate u učenju i na kraju da usvojite željena znanja. Naš tim iskusnih profesora je tu da vas motiviše i da vam pokaže kako treba da usvojite znanje. Čekamo Vas!

Kulturno edukativni centar „Spark Team” Novi Sad

Bulevar vojvode Stepe 93

069 499 0 555

www.sparkteam.edu.rs

Fb: Spark Team Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!KULTURNO EDUKATIVNI CENTAR SPARK TEAM NOVI SAD

Bulevar Vojvode Stepe 93 , 21000 Novi SadBulevar Vojvode Stepe 93 , Novi Sad 

Komentari kupaca

FB KOMENTARI