## 40 časova--Kurs engleskog jezika /PROMO CENA 125 din. po času ## Novi Sad, Marka Miljanova 4

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 5.000 din umesto 10.000 din za poluintenzivni (3xnedeljno) ili intenzivni(4xnedeljno) ili jednomesečni(5xnedeljno) kurs engleskog jezika u Centru "Happy spot", Marka Miljanova 4, Novi Sad.///PROMO CENA 125 din. po času///
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i više vaučera na poklon.
  • Jedan vaučer važi za 40 časova(20 dvočasa) kursa engleskog jezika.
  • Po dobijanju vaučera, a najkasnije do 30.10.2017. obavezno kontaktirati školu radi daljih uputstava.
  • Sa sobom poneti vaučer i ličnu kartu.
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti.

 Vaučer možete aktivirati do : 30.10.2017.

5000 din
Redovna cena : 10000 din

Ušteda : 5000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 1 kom

5.000 din umesto 10.000 din za poluintenzivni (3xnedeljno) ili intenzivni(4xnedeljno) ili jednomesečni(5xnedeljno) kurs engleskog jezika u Centru "Happy spot", Marka Miljanova 4, Novi Sad.///PROMO CENA 125 din. po času///Ukupan fond časova za sve kurseve je 40 časova(20 dvočasa)

           /PROMO CENA 125 din. po času/

Iskoristite priliku da uz fantastičan popust završite kurs engleskog jezika koji će vam u mnogome pomoći u snalaženju kako na privatnom tako i na profesionalnom polju u životu! Kupovinom vaučera po ceni od svega 5.000 dinara umesto 10.000 dinara, dobijate 40 časova konverzacije na engleskom jeziku za sve nivoe (od A1 do C2) u centru stranih jezika "Happy spot".

 

Opis: Intenzivni kursevi namenjeni su polaznicima koji za kratko vreme žele da ovladaju jezičkim veštinama na određenom nivou ili da aktiviraju već postojeće znanje. Intenzivnijim učenjem  kroz realne situacije u vrlo kratkom roku stičete osnove jezika koje su vam  potrebne za školovanje, posao ili dalje usavršavanje.Možemo vam pomoći  da podignete svoje znanje engleskog jezika na viši nivo i steknete sigurnost prilikom korišćenja istog u komunikaciji sa drugima. Uz vašu motivaciju i prijatnu atmosferu za rad koju nudimo, uspeh sigurno neće izostati. Dođite i uverite se sami!


Stručni kadar kreira nastavu prema Vašim potrebama i u periodu koji Vama odgovara.

 

Centar za edukaciju "Happy spot"

Marka Miljanova 4

Novi Sad

http://happyspot.co.rs/

www.facebook.com/HappySpotNoviSad/

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


CENTAR ZA OBUKU RADA NA RAČUNARU HAPPY SPOT NOVI SAD

Marka Miljanova 4, 21000 Novi Sad



 Marka Miljanova 4, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI