Oxygen tretman lica– 2.000 din.u studiju lepote

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2.000 din. umesto redovne cene od  4.000 din. za Oxygen tretman lica u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Radno vreme svakog dana od 09-21h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.12.2017.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 20.12.2017.

2000 din
Redovna cena : 4000 din

Ušteda : 2000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 2 kom

2.000 din. umesto redovne cene od  4.000 din. za Oxygen tretman lica u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

   Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite duboko da udahnete kiseonik. Tako se isto ponekad oseća i Vaša koža. Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavlja tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju. Poslednji hit među tretmanima namenjen tom cilju je Oxygen tretman, koji je potekao iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas.

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja  i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za znos aktivnih supstanci.

 

  Kiseonik je važan i u kozmetološkom smislu. Dokazani su njegovi pozitivni efekti na status, izgled i lepotu kože. Kada je dotok kisonika smanjen, nagomilavaju se štetne materije, ograničava proces obnavljanja i ubrzava proces starenja kože. Da bi se nadoknadio nedostatak kiseonika iz vazduha napravljeni su aparati koji proizvode 98% kiseonika.

U tu svrhu, napravljen je moćan aparat u kome se primenom čistog medicinskog kiseonika i fiziološkog rastvora formiraju vodene kapi koje brzinom od 200km na sat vrše dubinsko čišćenje kože.

Tretman kiseonikom osmišljen je da bi se omogućilo ubacivanje u kožu aktivnih supstanci premošćavajući na taj način barijeru propustljivosti kože. Kiseonik se ubacuje pod pritiskom bez upotrebe igala pa je tretman bezbolan i prijatan. Aktivne supstance na ovaj način prodiru kroz međućelijski prostor (biomatriks) u dublje slojeve kože. Ovim postupkom se podiže tonus mišića, smanjuje nečistoće i akne zbog antibakterijskog dejstva kiseonika. Hrani vezivno tkivo i podstiče ćelijski metabolizam, regenerišu oštećene ćelije.

Oxygen aparat je jedinstven aparat za ubacivanje aktivnog kiseonika u kožu koji pruža trenutni efekat blistavosti, svežine i koji eleminišu sve toksine iz vaše kože. Odlični rezultati postižu se u redukovanju dubine bora, prosvetljavanju kože i popravljanju stanja iziritirane alergijske kože. Vidljivi crveni kapilari nestaju sa lica.

Studio lepote "Vreme za mene"

Branislava Borote 9,

Novi Sad!


_______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Branislava Borote 9, 21000 Novi SadBranislava Borote 9, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI